Evenimentul Zilei > Monden > Harry „aruncă bomba nucleară”. L-a angajat pe cel mai de temut jurnalist-romancier. Vestea vine ca un trăsnet peste Casa Regală 
Harry „aruncă bomba nucleară”. L-a angajat pe cel mai de temut jurnalist-romancier. Vestea vine ca un trăsnet peste Casa Regală 

Harry „aruncă bomba nucleară”. L-a angajat pe cel mai de temut jurnalist-romancier. Vestea vine ca un trăsnet peste Casa Regală 

Memoriile prințului Harry vor „arunca o bombă nucleară” asupra Casei Regale britanice. Potrivit unor surse, prințul nu vrea să rezolve problemele pe care le are cu familia sa si merge până la capăt în lupta cu ei.

În iulie, Harry a anunțat că va lansa o carte cu memorii, care va oferi o „relatări intime și sincere” dfespre vieța pe care a avut-o la Palat. Cartea va fi publicată de Penguin Random House în 2022, şi, se pare, că ducele de Sussex ar fi finalizat manuscrisul.

Potrivit surselor, Harry ar fi făcut echipă cu jurnalistul JR Moehringer, câștigător al Premiului Pulitzer şi scriitor, care a scris memorii apreciate de critici pentru jucătorul de tenis Andre Agassi și co-fondatorul Nike, Phil Knight.

JR Moehringer este considerat unul dintre cei mai buni

În urma articolelor sale au fost făcute şi filme. Spre exemplu ecranizarea după articolul său din Los Angeles Times Magazine despre un om fără adăpost care pretindea că este Bob Satterfield. Filmul se numește Resurrecting the Champ şi a fost regizat de Rod Lurie, iar în rolurile principale au jucat  Samuel L. Jackson , Josh Hartnett și Alan Alda.

De când Harry și soția Meghan Markle s-au despărțit de Casa Regală, o serie de evenimente au provocat revoltă în familia regală, în special interviul de două ore al CBS cu Oprah Winfrey.

Expertul regal Gripper a spus: „Îmi amintesc cum s-a spus că interviul Oprah a aruncat în aer relaţia dintre ei. Având în vedere cât de greu a fost după acel interviu nici nu-ți poți imagina ce va fi cu memoriile care vor detalia si mai multe din interiorul palatului”.

„Așadar, după ce s-au rupt podurile cu interviul Oprah, memoriile vor arunca o bombă nucleară”

Şi continuă expertul regal: „Poate că nu vrea să reconstruiască relația cu familia sa” şi din acest motiv merge mai departe cu dezvăluirile care arată o cu totul altă faţă a familiei regale britanice.

Prințul Harry și Meghan Markle i-au spus atunci lui Oprah despre presupusul rasism cu care s-a confruntat Meghan în Marea Britanie și despre cum s-au simțit „urmăriți” de presa britanică. Meghan a mai susținut că au fost comentarii ale unui membru al Familiei Regale cu privire la culoarea pielii fiului lor Archie.

Ea a spus: „În acele luni în care eram însărcinată se tot spunea: „ nu ți se va oferi siguranță ”, „ nu ți se va da un titlu ”și, de asemenea, îngrijorări despre cât de închis va fi Archie la piele”.

Iar Harry a povestit despre „coșmarul” pe care l-a trăit, alegând calea pierzaniei cu băutură și droguri după ce a suferit „atacuri de panică” și „anxietate severă”, relatează Express.