Informații obținute, în exclusivitate de evz.ro, arată cum un interlop dintr-un clan celebru din Capitală face o „anchetă paralelă”, pentru a afla date despre domiciliul, autoturismul personal, membrii de familie ai unor polițiști care i-au anchetat.

Totul, susțin sursele noastre, se întâmplă cu sprijinul tacit al unor șefi din poliție.

După scandalul contrabandei cu țigări de la Piața Reșița, în urma căruia au ieșit la iveală numeroase legături dintre șefi poliție cu traficanții, polițiștii care au sesizat, de-a lungul anilor, numeroase neregului până la vârful Poliției Române, al serviciului secret al MAI, DIPI, fosta „Doi și-un sfert”, au început să fie puși sub presiune, anchetați chiar, de proprii șefi, în special de la Secția 16 și de la Sectorul 4 Poliție.

Colac peste pupăză, la începutul lunii septembrie, a apărut un scandal în care  polițiști care s-au implicat în eradicarea acestui fenomen au fost acuzați de doi bărbați că i-au sechestrat și bătut.

Reclamația celor doi a venit la circa 21 de ore de la așa-zisa faptă comisă, așa cum au dezvăluit oameni ai legii, înexclusivitate pentru evz.ro.

Cei doi protagoniști, așa-zise victime, au o legătură strânsă cu „Clanul sportivilor”, cei care fac legea în Sectorul 4 al Capitalei.

Unul dintre ei este Mihai Ionuţ Ghiorghe, zis „Aladin”.  Celălalt este Teodor Nicolae Gheorghe.

Cunoscuții celor doi au început să facă, repede, turul televiziunilor pentru a povesti cum ar fi fost abuzați. Unii dintre reprezentanții presei nu au dat curs, atunci când au văzut musculoși și tatuați la poarta lor.

Fapte incredibile, dezvăluite de polițiști

Cert este că, după acest episod, polițiștii ne-au dăzvăluit fapte incredibile.

„Din surse ocazionale, am fost informat ca pe raza Secției se deplasează autoturism marca Mercedes-Benz, de culoare negru, cu nr. de înmatriculare B-550-ALD, condus de un anume „Aladin”, cunoscut ca fiind membru al Clanului Sportivilor”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru evz.ro, unul dintre polițiști.

Apoi, relatează polițistul, „împreuna cu acesta în autoturism se mai afla încă un individ cu constituție atletica, tatuat pe ambele brațe și o persoana de sex feminin de aproximativ 25-30 ani. Aceștia caută camere de supraveghere pentru ca, în baza imaginilor obținute de pe acestea, să incrimineze anumiți polițiști care ar fi agresat fizic un „frate” de-al lor”.

 

De asemenea, spune omul legii, interlopul „s-ar fi deplasat la sediul mai multor televiziuni sau au contactat telefonic reprezentanții acestora pentru a-i invita la domiciliul persoanei așa-zis agresate”.

Polițistul mărturisește:

„Tot din surse ocazionale, am aflat faptul ca acesta se interesează de persoana mea și de cei de pe schimbul pe care îl coordonez încercând sa obțină cât mai multe date despre noi: domiciliul, autoturismul personal, membrii de familie, etc”.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru evz.ro, că interlopul s-a întors din Anglia din cauza pandemiei.

El face parte din „Clanul Sportivilor”, cunoscut pentru infracțiuni cu violență.

Însă, reacția șefilor din poliție rămâne sub semnul întrebării.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE