Halle Berry a împlinit recent 54 de ani și arată fabulos după cum veţi constata din imagini. Este ştiut faptul că actrița petrece multe ore la sală alături de antrenorul personal care-i modelează corpul în aşa fel încât de cele mai multe ori este comparată cu o felină.

Vedeta a pozat într-un body leopard cu cizme din același material şi lungi până peste genunchi. Foto Facebook.

Halle Berry a încins social media cu aceste imagini unde îşi etalează corpul bine lucrat, aproape perfect, iar comparațiile şi aprecierile nu au întârziat să apară la adresa sa.

Recent, actrița Catwoman și-a arătat şi acea latura dură în timp ce poza într-o sală de sport pentru a promova un nou program de fitness pe care l-a creat alături de antrenorul personal.

Imaginile de pe social media au strâns peste 89 K, 3,5 K comentarii şi 1,5 K distribuiri, în două zile de la postarea imaginilor cu ea.

Actrița a confirmat că se întâlnește cu muzicianul Van Hunt

Actrița deținătoare a unui Premiu Oscar a confirmat faptul că are o relație cu cântărețul Van Hunt și a făcut acest lucru prin intermediul unei postări pe contul ei de Instagram. Halle Berry a postat o fotografie cu ea îmbrăcată într-un tricou pe care se află inscripționat numele Van Hunt. „Acum știți cu toţii”, este textul ataşat.

Despre posibila relaţie cu la noul iubit al lui Halle Berry a început să se vorbească chiar de anul trecut, mai precis din luna iulie când actrița a postat o imagine în care se văd picioarele ei alături de picioarele unui bărbat. „Sunday, funday”, a scris ea fără să dea mai multe detalii despre bărbatul din imagine.

Halle Berry a fost căsătorită cu David Justice, Eric Benet și Olivier Martinez. Cei doi au un băiat Maceo Robert, în vârstă de 6 ani. Actrița mai are o fiică, Nahla Ariela Aubry, în vârstă de 12 ani, din relația cu modelul Gabriel Aubry.

Van Hunt este un cântăreț celebru deținător al unui premiu Grammy. Premiu pe care l-a obținut pentru piesa „Family Affair”, interpretată alături de Sly & the Family Stone, scrie The Sun.