Evenimentul Zilei > Sport > DEZASTRU pentru Halep. A fost dată în JUDECATĂ. I se CERE o sumă IMENSĂ. Năstase și Țiriac sunt IMPLICAȚI
DEZASTRU pentru Halep. A fost dată în JUDECATĂ. I se CERE o sumă IMENSĂ. Năstase și Țiriac sunt IMPLICAȚI

DEZASTRU pentru Halep. A fost dată în JUDECATĂ. I se CERE o sumă IMENSĂ. Năstase și Țiriac sunt IMPLICAȚI

Banca Națională a României i-a dat în judecată pe Simona Halep, Ilie Năstase și Ion Țiriac, după ce aceștia au cerut ca Arenele BNR să reintre în circuitul sportiv.

Alături de cei trei au mai cerut inreincludere Arenelor BNR și Virginia Ruzici, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil, Adrian Ungur, George Cosac, Cosmin Hodor și Alina Cercel.

„Eu și domnul Țiriac și cu domnișoara Halep am cerut să jucăm pe baza sportivă din Cotroceni. Vorbisem și cu domnul prim-ministru, dar nu am primit nicio aprobare. Apoi domnul Isărescu ne-a deschis proces, că el așa înțelege să facă afaceri. Ne cere daune 1 milion de euro. Acum, eu cu Țiriac nu mai avem mult de trăit, dar am vrea ca baza aia să fie deschisă pentru cei care vin din urmă, care vor juca pe viitor. Pentru că e foarte greu să joci vara în sală”, a spus Ilie Năstase la Telekom Sport TV, conform fanatik.ro.