Constănțeanca a plecat, în această dimineață, în Hexagon, și a mărturisit care este principalul atu al selecționatei noastre în semifinala din Fed Cup. România va înfrunta Franța, la Rouen (capitala regiunii Normandia), în perioada 20-21 aprilie, duel ce va fi transmis în direct la Digi Sport 1.

Mi-e greu să spun că meciul cu Franța ar fi mai greu decât cel cu Cehia, pentru că n-am mai jucat contra lor. Pe hârtie, nu este mai dificil pentru că și Cehia a fost campioană de șase ori în ultimii opt ani, dar semifinala va fi una grea.

Atuul României contra Franței este jocul nostru, jocul pe care-l facem. Suntem jucătoare puternice, suntem în formă. Plus că și atmosfera e importantă în echipă, plus publicul nostru.

Nu mi-e teamă de nicio jucătoare, încerc să mă autodeopășesc, să mă concentrez și rezultatul vine de la sine. Toate au un stil dificil, diferit. Nu poți compara Garcia cu Cornet sau cu Mladenovici. La acest nivel, fiecare meci e greu”, a declarat Halep, astăzi, pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”. 

 

Te-ar putea interesa și: