La 27 de ani, Simona Halep este împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o viață sentimentală pe măsură, scrie Cancan.

În prezent, campioana de la Wimbledon se bucură de o vacanţă binemeritată pe litoral, iar o mare parte din timpul liber o petrece în compania noului iubit, Toni Iuruc.

Cu o rochiță colorață, la brațul iubitului ei, Toni Iuruc, Super-Simo a fost o apariție senzațională. Cu toate că a încercat să treacă neobservată, Simona a atras privirile tuturor imediat ce a pășit în localul respectiv. Din câte se pare, Simona Halep a decis că este cazul să-l introducă în anturajul ei pe bărbatul care a cucerit-o. Împreună cu milionarul machedon și prietenii ei, Simona Halep a petrecut într-o admosferă relaxantă, până aproape de miezul nopții.

În jurul orei 23.00, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să se retragă. Împreună cu unul dintre amici, Simona Halep și Toni Iuruc s-au îndreptat spre parcarea din apropiere, acolo unde cei doi și-au lăsat bolidul de lux. După câteva minute de discuții, super-jucătoarea de tenis și milionarul machedon au fost protagoniștii unor momente tandre, sub privirile bărbatului care îi însoțea. După ce s-au despărțit cordial de bărbatul cu care au discutat în parcare, Simona și iubitul ei s-au suit în bolidul de lux și s-au ”pierdut” în noapte.