Evenimentul Zilei > Sport > HALEP a confirmat TOATE ZVONURILE. Ce se va întâmpla cu LEGENDA TENISULUI românesc?
HALEP a confirmat TOATE ZVONURILE. Ce se va întâmpla cu LEGENDA TENISULUI românesc?

HALEP a confirmat TOATE ZVONURILE. Ce se va întâmpla cu LEGENDA TENISULUI românesc?

Simona Halep, numărul unu mondial în tenisul feminin, a confirmat, într-un interviu acordat pentru site-ul turneului WTA, că va participa la Kremlin Cup, competiţie care va avea loc în perioada 15-20 octombrie.
Halep, care se tratează zilele acestea în România de hernie de disc, a mărturisit că i-ar plăcea să viziteze unele locuri din Moscova, dar acest lucru depinde de timpul pe care îl va avea la dispoziţie.

„Am amintiri extraordinare de la cele două turnee la care am jucat la Moscova şi aştept cu nerăbdare să joc din noi aici”, a declarat Halep (27 ani), care a câştigat în capitala Rusiei titlul de campioană europeană Under-16, iar apoi turneul WTA în 2013.

Halep a mai spus că e foarte mândră de actualul ei statut, de lider mondial, şi mai ales de faptul că a reuşit să rămână pe prima poziţie în lume atât de mult timp, scrie Agerpres.

Simona, care a fost nominalizată pentru titlul de Jucătoarea anului de către Asociaţia feminină de tenis (WTA), se află pentru a 49-a săptămână în fotoliul de lider al clasamentului mondial. În 2018, Halep a câştigat primul său titlu de Mare Şlem, la Roland Garros, dar şi titlurile de la Shenzhen şi Montreal, jucând finale la Roma şi Cincinnati.