Evenimentul Zilei > Actualitate > Hairstylistul care a SPERIAT lumea! Tunde clienții cu SĂBII SAMURAI și TORȚE încinse la 1300 de grade – VIDEO ȘOCANT
Hairstylistul care a SPERIAT lumea! Tunde clienții cu SĂBII SAMURAI și TORȚE încinse la 1300 de grade – VIDEO ȘOCANT

Hairstylistul care a SPERIAT lumea! Tunde clienții cu SĂBII SAMURAI și TORȚE încinse la 1300 de grade – VIDEO ȘOCANT

Meseria de hairstylist presupune multă migăleală și imaginație, dar când vine vorba de Alberto Olmedo, totul este dus la extrem. În salonul său din Madrid, Alberto folosește instrumente neconvenționale pentru a le aranja clienților părul.

Alberto Olmedo a devenit celebru în Madrid pentru faptul că folosește foc și săbii de samurai atunci când coafează doamnele. Și în ciuda faptului că acest lucru sună ciudat, tot mai mulți clienț îi trec pragul salonului pentru a vedea cu proprii ochi asemenea grozăvie.

Deși hairstylistul admite că metoda sa este un pic „mai medievală”, este și singura prin care poate să își facă meseria cu o „exactitate matematică”.

„Frizerii taie de obicei părul pe o parte a capului, apoi pe cealaltă, astfel că într-o parte părul va fi întotdeauna mai mare decât în cealaltă. Eul îl tai în ambele părți simultan, pentru a ajunge la perfecțiune”, spune Olmedo, potrivit Madnessmedia.net.

Olmedo tunde clienții folosindu-se de o torță care atinge temperaturi de până la 1.300 de grade Celsius pentrua  da o formă perfectă părului.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.