Evenimentul Zilei > EVZ Special > Gwyneth Paltrow recunoaște ce a făcut în pandemie: „Am băut alcool în fiecare noapte, am mâncat paste şi pâine”
Gwyneth Paltrow recunoaște ce a făcut în pandemie: „Am băut alcool în fiecare noapte, am mâncat paste şi pâine”

Gwyneth Paltrow recunoaște ce a făcut în pandemie: „Am băut alcool în fiecare noapte, am mâncat paste şi pâine”

Gwyneth Paltrow a dezvăluit că a consumat „băuturi pe bază de alcool șapte nopți din şapte nopţi” în timpul pandemiei.
Gwyneth Paltrow, considerată un guru în ceea ce privește stilul de viață, a spus că băutura ei preferată este un cocktail inventat de ea numit „Buster Paltrow”, pe care l-a numit după bunicul ei și care conține whisky.
Gwyneth Paltrow, în vârstă de 48 de ani, a numit noua ei băutură „Buster Paltrow”, spunând că şi-a încălcat propiile reguli în timp ce bea șapte nopți pe săptămână, făcând paste și mâncând pâine.

O fi regina vieții sănătoase, dar chiar și ea a atacat sticla de alcool în timpul pandemiei

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Gwyneth Paltrow: „Am băut alcool în timpul carantinei”. Şi continuă: „Adică, cine bea mai multe băuturi șapte nopți pe săptămână?” a continuat ea. „Ca și cum nu ar fi sănătos. Îmi place whisky-ul și prepar această băutură fantastică numită Buster Paltrow, pe care am numit-o după bunicul meu care iubea whisky-ul”, a declarat actrița într-un moment de sinceritate.

„Este un whisky minunat de quinoa, de la distileria din Tennessee, cu sirop de arțar și suc de lămâie”, a explicat Gwyneth Paltrow.

Gwyneth spune că nu era „în stare de ebrietate”, dar recunoaște că încă mai poftește după o țigară când bea. „Mi-e dor”, mai mărturiseşte celebra actriță, potrivit Mirror.

Gwyneth a mărturisit recent că s-a îngrășat mult în timpul pandemiei

Invitată pe podcast-ul „Arta de a te simţi bine”, vedeta a explicat că a consumat mult alcool și paste în timpul blocării, deoarece virusul i-a încetinit metabolismul.

„Știu că multe dintre acestea se datorează și menopauzei” a continuat ea. „Am 48 de ani și știu că femeile tind să piardă 30% din rata metabolică atunci când intră în această fază a vieții lor. Dar cred că este puțin şi din cauza Covid-19. M-am îngrășat și nu am fost încântată. (…) Am băut alcool și am mâncat multe paste tot timpul”.

Vedeta din „Shakespeare in Love” a mai vorbit si despre simptomele pe care încă le mai are şi astăzi într-o declarație publicată pe site-ul Goop, afirmând: „Am avut Covid-19 foarte devreme și am ieșit cu o oboseală imensă și stări confuze ale creierului”.