Evenimentul Zilei > Actualitate > Gwyneth Paltrow, fosta soție a solistului de la Coldplay, face dezvăluiri despre relația lor
Gwyneth Paltrow, fosta soție a solistului de la Coldplay, face dezvăluiri despre relația lor

Gwyneth Paltrow, fosta soție a solistului de la Coldplay, face dezvăluiri despre relația lor

Gwyneth Paltrow are în plan să scrie o nouă carte. După o lungă perioadă de suferință, divorțul de solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a devenit pentru actriță o adevărată sursă de inspirație.

Aceasta va dezvălui cum a reușit să rămână în relații amicale cu tatăl copiilor ei. Actrița, în vârstă de 46 de ani, își dorește să așeze pe hârtie tot ce a trăit și învățat în perioada premergătoare divorțului, dar și cum a reușit să păstreze o legătură specială cu fostul ei soț. „Atât eu, cât și Chris, am promis să iubim mai departe toate lucrurile care neau plăcut mereu unul la celălalt și să ne dezvoltăm în continuare prietenia. Să găsim moduri de a comunica. A fost un întreg proces. Poate, într-o zi, voi scrie o carte, pentru că trebuie să te concentrezi cu adevărat asupra iertării și să treci peste orice supărare care apare”, au fost declarațiile actriței.

Totodată, Gwyneth a recunoscut faptul că, după despărțire, lucrurile nu au fost deloc simple, în contextul în care a avut nevoie de mult timp pentru a închega o relație de armonie cu Chris. Au reușit însă să reziste și să „mențină cadrul familial” de dragul copiilor pe care îi au împreună. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani și au împreună doi copii. Gwyneth Paltrow a fost desemnată în anul 2013 drept cea mai frumoasă femeie din lume de către revista „People”.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: