Editura Evenimentul si Capital

”Guru” Apostolache folosea tinere actrițe ca sclave sexuale și mână de lucru la zidărie. Mărturie terifiantă din Casa Sfântă, sediul sectei Cercul, din Târgu Mureș

”Guru” Apostolache
Autor: | | 1 Comentarii | 1637 Vizualizari

Publicăm mărturia unei tinere ajunsă sclavă sexuală în ”Cercul” din Mureș, secta păstorită de ”guru” Sebastian Apostolache. Fata a fost eliberată cu ocazia perchezițiilor DIICOT de la sfârșitul săptămânii trecute la mai multe adrese din județul Mureș. Cea mai importantă descindere a fost la o casă din comuna Eremitu, locul fiind numit de cei din sectă ”Casa Sfântă”.

Mărturia fetei face referire la mai multe personaje și evenimente din viața comunității din jurul lui Apostolache. Acesta, în vârstă de 60 de ani, este un coregraf ajuns ”maestru spiritual” pentru un grup de admiratoare din Târgu Mureș. Principala sa colaboratoare pare a fi o angajată a Universității de Arte, Nușa Kelemen. Aceasta și-a dat fiica pe mâna maestrului acum 8 ani, când fata, Villa, avea 11 ani. Acum și Villa e cercetată, ea ajutând la racolarea altor tinere. Fetele racolate erau studente la Universitatea citată.

Casa din Eremitu e a părinților altei membre a grupării, Sinoai Ildiko. Ea era un fel de ”administrator” al grupului, dispunând de banii strânși din ce primeau fetele de la părinți sau de banii câștigați prin alte activități.

O altă apropiată a lui Apostolache este Papai Marta. Se pare că ea este cea mai veche ”ucenică” a lui. În dosar apare și o ”filieră” austriacă, reprezentată printr-o vieneză. Apostolache a lucrat o perioadă la un teatru din Viena.

Iată mărturia, consemnată de anchetatori vineri, imediat după percheziții.

”Guru” făcea soarele să răsară

Tot cu această ocazie Sebi mi-a spus că trupul lui este un ,,recipient’’ vizitat periodic de ,,entități superioare’’, pe nume CEHOVI și chiar și de spiritul lui Isus Cristos. Acest lucru mi l-a spus șoptit la ureche, motivând că în permanență este urmărit de alte entități negative.

Am început să îi adresez întrebări despre lucrurile spirituale pe care mi le povestea dar de fiecare dată îmi explica fie prea vast astfel încât eu să nu pot înțelege , urmări( îmi spunea atâtea lucruri încât nici nu îmi mai aminteam ce întrebasem de fapt) fie că încă nu trebuie să știu deoarece nu sunt suficient de ,,evoluată” în calea spirituala încât să primesc un răspuns direct sau că aceste lucruri nu depind de el și trebuie să întrebe divinitatea folosind masa și paharul.

După această perioadă s-au întâmplat multe lucruri mărunte cărora eu le acordam o importanța și semnificație deosebită fiindcă el de fiecare dată îmi explica că datorită lui se întampla asta ( justifica chiar razele de soare spunând că el a facut să apară pe cerul înnorat). Eram astfel antrenată să fiu atenta la cele mai mici lucruri și asa mi se păreau că apar miracole. Aveam ideea clară din spusele lui și ale lui Nușa că Sebi știe tot și că unde este el este binele suprem. Toate aceste lucruri se întâmplau pe fondul credinței mele în Iisus în care eu am fost crescută de părinți.

Cehov7 și ”Femeia Păun”

Într-un final Sebi mi-a spus că în permanență voi fi însoțită și protejată de către una dintre acele entități, respectiv CEHOV 7.

A doua zi Sebi mi-a spus că a primit un mesaj de la divinitate prin ritualul făcut la masă cu paharul , mesaj în care era transmis faptul că eu trebuie în fiecare zi la ora 00.07 să mă rog , așa cum o făceam și când nu îl cunoșteam pe Sebi iar după aceea trebuie să ma dezbrac complet și să „ dau viața” adică să mă masturbez până când voi avea orgasm , asta însemna ca eu să fiu în acest mod mai aproape de Dumnezeu și voi evolua. Mi-a mai spus că cu mine este spiritul lui Rahela , care era ”femeia de păun”.

Tot în Viena am cunoscut-o pe Marta și pe Sinoai iar cu toții am mancat. Atunci am observat că Marta mă priveste insistent și cu o privire sceptică mi-a spus că face acest lucru dar motivul e mai bine șa nu îl știu. Mi-am dat seama că și ea este parte din Cerc și când am vorbit despre asta nu Sebi acesta mi-a spus că alături de ea este o entitate superioară și că știe momentan că trebuie să mă amestec în lucrurile ei. Ulterior și Anna mi-a confirmat același lucru și mi-a spus că Marta poate fi ”înspăimântătoare”. Atunci am simțit că îmi este frică și mi-am propus să nu o supăr cu nimic.

După cele 6 zile Sebi, Lilian și posibil Nușa( nu îmi amintesc cu exactitate) m-au dus în Budapesta la mama mea care urma să vină în Romania.

Serile cu ”Guru”

M-am întâlnit cu Sebi în locuința Annei care era cu Villo. Am primit mesajele trimise de la divinități și am întreținut relații sexuale cu Sebi. Villo și Nușa erau în altă cameră.

Viorica Dancila LOVESTE in GUVERN! Ministrii care vor pleca! Numele SURPRIZA de pe lista premierului

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI