Evenimentul Zilei > Actualitate > Guns N’Roses în stare de șoc. S-a înjunghiat singur în burtă și a ajuns de urgență la spital
Guns N’Roses în stare de șoc. S-a înjunghiat singur în burtă și a ajuns de urgență la spital

Guns N’Roses în stare de șoc. S-a înjunghiat singur în burtă și a ajuns de urgență la spital

Lumea muzicii a intrat în fibrilații după apariția știrii că Steven Adler, fostul toboșar al trupei Guns N'Roses a fost dus la spital după ce s-a înjunghiat singur cu un cuțit. Nu se cunosc motivele care l-ar fi împins pe acesta către un asemenea gest, dar este arhicunoscută problema cu drogurile pe care Adler a avut de-a lungul vremii.

Informația oferită în premieră de celebrul site TMZ a făcut rapid înconjurul lumii, mai ales că vorbim de una dintre cele mai populare trupe de rock din toate timpurile. Serviciul de urgență din Los Angeles a primit un apel în jurul orei 18:30, joi seara, și au fost informate că un bărbat a suferit o rană prin înjunghiere. Ajunși rapid la fața locului, aceștia l-au găsit pe Steve Adler într-o baltă de sânge și, conform primelor informații, acesta și-a perforat stomacul cu un cuțit din motive necunoscute.

Adler s-a luptat multă vreme cu dependența de droguri, această problemă fiind și la baza excluderii sale din Guns N'Roses în 1990. Artistul a fost inclus în Hall of Fame-ul Rock & Roll în 2012, alături de trupă și a participat inclusiv la mai multe emisiuni pentru a vorbi despre adicția sa.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.