Evenimentul Zilei > Monden > Groază în familia lui Harry: „Cea mai profundă teamă, repetarea istoriei”. Cine îi vrea capul lui Meghan? „Nu e un joc, e viața ei”
Groază în familia lui Harry: „Cea mai profundă teamă, repetarea istoriei”. Cine îi vrea capul lui Meghan? „Nu e un joc, e viața ei”

Groază în familia lui Harry: „Cea mai profundă teamă, repetarea istoriei”. Cine îi vrea capul lui Meghan? „Nu e un joc, e viața ei”

Noi dezvăluiri din culisele relației Prințului Harry cu fosta actriță Meghan Markle. A fost scos la iveală un mesaj al soțului vedetei, care, atunci când relația lor a fost făcută publică de către presa internațională, i-a transmis acesteia un avertisment „sobru”. „Viețile noastre nu vor mai fi niciodată la fel”, i-a comunicat prințul lui Meghan Markle, însă a existat un detaliu care l-a nemulțumit profund pe fiul lui Charles. Care e acesta?

Interes deosebit al publicului pentru viața lui Meghan Markle

Ducele și ducesa de Sussex au pornit în luna septembrie într-un turneu fulminant în New York, prima lor călătorie importantă împreună după nașterea fiicei lor Lilibet Diana în luna iunie, al doilea copil după Archie Harrison. Printre punctele de pe itinerariul încărcat al cuplului s-a numărat o apariție la concertul caritabil Global Citizen Live din Central Park. Soții Sussex au urcat pe scenă și au lansat un apel la adresa liderilor țărilor bogate cu referire la facilitarea vaccinului anti-COVID-19 pentru națiunile sărace.

Activitatea umanitară a lui Harry și Meghan a devenit o caracteristică definitorie a relației lor încă de când s-au căsătorit, în urmă cu trei ani și jumătate. După ce au rupt legăturile cu familia regală anul trecut, cuplul a rămas angajat în diversele lor cauze. Meghan a continuat să militeze pentru femeile și fetele care se luptă cu diverse aspecte discriminatorii, ceea ce i-a adus anterior o colaborare cu ONU.

Între timp, Harry a făcut eforturi pentru a sprijini veteranii militari, inclusiv prin intermediul Jocurilor Invictus de anul viitor, pe care le-a fondat. Un lucru care s-a schimbat în timpul relației dintre Harry și Meghan este intensitatea interesului publicului și al presei față de viața lor, în special a lui Meghan.

O relatare despre felul în care Meghan Markle a aderat la familia regală dezvăluie un avertisment transmis de către Harry iubitei sale, prin care o avertiza că viața sa urma să se schimbe.

Avertismentul lui Harry. Când s-a schimbat destinul soției sale

În anul 2016, Daily Express a dezvăluit pentru prima dată lumii că Harry se întâlnea cu Meghan de câteva luni. Biograful regal Andrew Morton a scris în cartea sa din 2018, „Meghan: A Hollywood Princess”, că secretarul de comunicare al lui Harry i-a spus Ducelui că relația sa a devenit publică.

Autorul a scris: „Când povestea a devenit publică, Harry stătea cu Meghan în Toronto. După ce a primit un telefon de la Jason Knauf pentru a-i spune că secretul lor a fost descoperit, el și Meghan și-au turnat câte un pahar de vin și au ciocnit un toast unul pentru celălalt. Dar sărbătoarea a venit cu un avertisment sobru, Harry spunându-i lui Meghan: «Viețile noastre nu vor mai fi niciodată la fel»”.

Harry se afla în Toronto, unde Meghan filma pentru drama juridică americană „Suits”, în care a jucat rolul lui Rachel Zane. Domnul Morton susține: „Peste noapte, Meghan Markle a trecut de la a fi o actriță moderat cunoscută la una dintre cele mai faimoase persoane de pe planetă”.

La doar câteva săptămâni după ce a ieșit la iveală că Harry și Meghan erau împreună, secretarul de comunicare al ducelui a confirmat relația lor într-o declarație „dură”. Acesta a susținut că „s-a depășit o limită”, întrucât Meghan a fost „supusă unui val de abuzuri și hărțuire”.

„Prețul” care trebuie plătit: „Acesta nu este un joc – este viața ei și a lui”

Prințul Harry este îngrijorat de siguranța doamnei Markle și este profund dezamăgit de faptul că nu a putut să o protejeze. Nu este corect ca, la câteva luni de relație cu el, doamna Markle să fie supusă unei astfel de furtuni. El știe că unii comentatori vor spune că acesta este „prețul pe care trebuie să îl plătească” și că „totul face parte din joc”, dar nu este deloc de acord. Acesta nu este un joc – este viața ei și a lui”.

Declarația regală fără precedent semnată de Harry a fost prima dintr-un șir de comentarii pe care acesta le-a făcut despre presiunea asupra relației sale și a lui Meghan în mijlocul unei examinări publice atât de intense.

În timpul turneului de 10 zile al soților Sussex în Africa, în octombrie 2019, Harry și Meghan au fost intervievați fiecare de Tom Bradby de la ITV pentru documentarul „Harry & Meghan: An African Journey”. Harry a fost întrebat de jurnalist dacă se simte împăcat în legătură cu moartea mamei sale, prințesa Diana, în 1997, sau dacă este „o rană care se înrăutățește”, la care Harry a răspuns cu a doua opțiune. El a făcut referire la interesul intens al presei pentru Diana și a adăugat că „cea mai profundă teamă a sa este ca istoria să se repete” cu Meghan.