Potrivit Cancan: "Sambata seara pana dupa miezul noptii premierul Sorin Grindeanu a petrecut la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Romania, din Herastrau, alaturi de cativa prieteni si prietene. La masa au fost prezenti trei barbati si trei doamne elegante si chipese, in afara de seful Guvernului. I-am recunoscut doar pe doi dintre cei prezenti, ambii, culmea, destul de controversati: fostul "deputat porno"  Ionel Arsene, actual presedinte al consiliului judetean Neamt, si omul de afaceri brasovean Petrica Hogea.

Foto Cancan

Potrivit siteului Cancan, masa la care a participat premierul Sorin Grindeanu "a fost una de durata, stropita cu darnicie cu vin rose – in ciuda gerului de afara – rose care acompania o adevarata simfonie de fructe de mare si peste salbatic la gratar sau in crusta de sare, la cuptor. Un adevarat deliciu. Si usor, light, de seara! Restaurantul ales de echipa sefului Guvernului este cel mai bun din Romania pe aceasta specialitate, avand un bucatar italian tare apreciat. Peste la sare, creveti de sicilia, carpaccio de spigola cu trufe, tartar de ton cu somon sunt doar cateva feluri care au fost bine primite.

In restaurant nu se fumeaza, situatie inconfortabila pentru premier, care din zece in zece minute iesea disciplinat afara, la tigara. Da, in teribilul ger, premierul Grindeanu rezista fara probleme, fumand astfel pe durata serii poate chiar un pachet." Știrea integrală și poze AICI.

Ionel Arsene a devenit „vedetă” națională pe data de 3 aprilie 2014, după ce o televiziune locală a prezentat un film video în care întreține relații sexuale cu o tânără, cel mai probabil într-o cameră de hotel. Filmul a fost distribuit în mai multe redacții și în el apare șeful PSD Neamț, dezbrăcat până la șosete. Imaginile, despre care deputatul spune că sunt trucate, îl arată pe liderul local al social democraților oferind „lecții de viață” nu tocmai ortodoxe. Mai întâi, demnitarul îi dă partenerei sfaturi de viitor, îi cere să se ducă la școală, altfel o să regrete mai târziu, „după ce nu mai ești frumoasă”. Apoi, întreține cu fata relații sexuale. Știrea o puteți citi AICI

Despre Petrică Hogea se știe că este  finul fostului ministrului apararii, Victor Babiuc, si al deputatului PD Vasile Bran. 

Afacerile lui Petre Hogea l-au adus pe acesta foarte aproape de o condamnare penală. El a fost cercetat pentru privatizarea societăţii Ectransport Braşov. Curtea de Apel Alba Iulia l-a condamnat iniţial la trei ani închisoare, cu suspendare, dar sentinţa a fost desfiinţată de aceeaşi instanţă, la recurs. În plus, Hogea a obţinut la CEDO şi despăgubiri de 3.000 de euro de la statul român, pentru nerespectarea drepturilor procesuale, în această cauză. Numele său a fost implicat şi în afacerea ipotecării frauduloase a unei secţii a Fabricii de Zahăr Bod, în contul unor credite bancare de un milion de dolari, luate de patru societăţi comerciale pe care le controla. „Petrică Hogea a avut un singur proces penal în 15 ani, care s-a lăsat cu achitare şi cu o hotărâre a Curţii Europene a Drepturilor Omului”, spune omul de afaceri. Petrică Hogea, proprietar al cotidianului ”Bună Ziua Brașov”, și-a construit și hotelul Ramada de la intrarea în Brașov, dinspre București,

Te-ar putea interesa și: