Vineri, profilul fiului lui Gino Iorgulescu a apărut pe site-ul Poliției Române, acolo unde se găsesc și persoanele aflate sub urmărire generală.

Poliția Română a scris la descierea lui Mario Iorgulescu următoarele semnalmente: Înălțimea 191 cm, frunte lată, nas drept, ochi căprui, păr șaten, corpolență atletică, tatuat pe mâna stângă, cicatrici vechi pe antebrațul mâini drepte.

„Chiar dacă avem o hotărâre judecătoarească prin care s-a dispus arestarea sa preventivă în lipsă, procedural, pasul următor este ca polițiștii să meargă la el la domiciliu, să constate că nu e acolo, să facă un referat către procurori în care să spună că nu a fost găsit, iar procurorul de caz face o cerere către judecători pentru eliberarea unui mandat de arestare european.

După ce avem mandatul de arestare european, pasul următor este să fie pus în aplicare. Dar dacă starea de sănătate nu-i permite să poată fi transportat cu avionul, nu va fi adus de acolo. Prima ipoteză este că aceea că se află într-o stare de sănătate precară și sunt sigur că autoritățile dintr-un stat cu adevărat european nu-l vor lua de pe patul de spital, îi vor pune cătușele și-l trimit în România„, a explicat avocatul Adrian Cuculiș la Gândul LIVE.

Joi, Tribunalul București a decis arestarea preventive a lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, informează Gândul.