Evenimentul Zilei > Actualitate > Grav accident pe DN1, în care au fost implicate trei mașini. O persoană a murit, iar cinci au fost rănite
Grav accident pe DN1, în care au fost implicate trei mașini. O persoană a murit, iar cinci au fost rănite

Grav accident pe DN1, în care au fost implicate trei mașini. O persoană a murit, iar cinci au fost rănite

Accident grav, marți dimineața, pe DN1, soldat cu un mort și patru răniți.

O persoană a decedat şi alte cinci au fost rănite într-un accident petrecut, marţi dimineaţă, pe DN 1, la kilometrul 241, între localităţile Beclean şi Dridif, din judeţul Braşov, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN 1 Braşov – Sibiu, la kilometrul 241, între localităţile Beclean şi Dridif, judeţul Braşov.

Circulaţia rutieră pe DN 1 a fost deviată, între localităţile Voila şi Făgăraş, prin DJ 103E şi DJ 104A.

„Pe DN1, la km 241, între localitățile Beclean și Dridif din județul Brașov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma impactului au rezultat 6 victime, 5 dintre acestea fiind transportate la spital. Pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre conducătorii auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la fața locului. La testarea celorlalți doi conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0”, a informat agent principal de poliție Nadia Olaru, IPJ Brașov.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: