Evenimentul Zilei > Social > Grav accident în București, după ce șoferul unui TIR ar fi adormit la volan. Mașina, la un pas să ajungă în Dâmbovița
Grav accident în București, după ce șoferul unui TIR ar fi adormit la volan. Mașina, la un pas să ajungă în Dâmbovița

Grav accident în București, după ce șoferul unui TIR ar fi adormit la volan. Mașina, la un pas să ajungă în Dâmbovița

Un TIR a fost foarte aproape să ajungă în Dâmbovița, joi dimineața, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, din câte se pare, pentru că ar fi adormit.

Un accident grav a avut loc în București, în această dimineață, în apropiere de Târgul Vitan. Şoferul unui TIR a adormit la volan şi a fost la un pas să cadă cu maşina în Dâmboviţa. Pericolul din zona respectivă încă nu a fost anihilat, pentru că rezervorul camionului s-a spart, iar combustibilul se scurge pe asfalt.

Șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și a fost la un pas să ajungă în Dâmbovița

Şoferul TIR-ului se deplasa pe Splaiul Unirii, iar când a ajuns la intersecţia cu Calea Vitan a pierdut controlul volanului şi a părăsit carosabilul. El a dărâmat un semafor şi s-a oprit apoi într-un copac. Cabina este afectată şi s-a desprins de restul camionului, după cum anunță Antena 3.

În urma impactului, şoferul a fost aproape să cadă cu TIR-ul în Dâmboviţa. La faţa locului, este şi un echipaj de pompieri, pentru că pe carosabil s-a scurs foarte mult combustibil, iar autorităţile împrăştie nisip. În zonă, traficul e restricţionat, iar circulaţia rutieră e blocat pe Splaiul Unirii.

Încă nu se știe dacă a consmat alcool sau era obosit și a adormit la volan

Poliţia face cercetări la faţa locului, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul. Nu se ştie până la acest moment dacă şoferul consumase băuturi alcoolice sau a adormit la volan, conform sursei citate.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: