Evenimentul Zilei > Actualitate > Grav accident de circulație în Neamț. Două persoane decedat strivite de o grindă. VIDEO
Grav accident de circulație în Neamț. Două persoane decedat strivite de o grindă. VIDEO

Grav accident de circulație în Neamț. Două persoane decedat strivite de o grindă. VIDEO

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață pe un drum național care traversează județul Neamț. Două persoane au murit, într-un microbuz, strivite de o grindă prăbușită de pe un pod de cale ferată.

Un grav accident rutier s-a petrecut pe un drum național, pe raza județului Neamț, în localitatea Tarcău. Un TIR, care transporta un utilaj greu pe o platformă, a agățat un pod de cale ferată. Grinda care stabilea nivelul de înălțime a transportatorilor care puteau circula a fost ruptă și s-a prăbușit peste un microbuz care transporat persoane, aflat în trecere.

„Din primele informaţii, limitatorul de înălţime de la pod a căzut pe un microbuz. Conducătorul auto posibil decedat, trei persoane posibil încarcerate”, a declarat sublocotenentul Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Gravul accident de circulație a avut loc pe DN 15, în zona localității Tarcău în jurul orei 10.53.

„Două persoane sunt decedate, o persoană conştientă a fost preluată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean, iar o persoană este inconştientă şi se acordă măsuri de resuscitare. Se lucrează pentru descarcerarea celor două persoane decedate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Patru persoane din microbuz, între care şi şoferul, au rămas încarcerate. Şoferul şi un pasager au decedat. La faţa locului se află mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, SMURD şi pompierii cu modulul de descarcerare.

Grav accident de circulație

Din primele informații, grinda care s-a prăbușit a strivit microbuzul și ar fi produs moartea a două persoane. Un al treilea pasager, conștient, din microbuz, a fost preluat de o ambulnață și transportat la spital.

De asemenea, un al patrulea pasager, aflat în stare de inconștiență a fost resuscitat de paramedicii sosiți la fața locului și a fost transportat, pentru îngrijiri, la spital.

TIR-ul a fost oprit la câteva sute de metri după podul de cale ferată, iar șoferul în stare de șoc a primit îngrijiri medicale de la paramedicii de pe ambulanță.

Traficul pe Drumul Național DN 15 este blocat pe ambele sensuri de mers.

 

sursa foto: Știri Neamț.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: