Evenimentul Zilei > Actualitate > Grace Kelly, cea mai eleganta mireasa
Grace Kelly, cea mai eleganta mireasa

Grace Kelly, cea mai eleganta mireasa

Grace Kelly, actrita americana ce a devenit printesa de Monaco dupa casatoria din 1956 cu printul Rainer al III-lea, a fost desemnata cea mai eleganta mireasa, informeaza dailymail.co.uk.

Actrita s-a clasat pe primul loc in topul celor mai elegante mirese, realizat de un celebru ghid de nunti, Conde Nast Brides.

"In ziua nuntii, Grace Kelly a dat un nou inteles cuvantului simbol. Intreaga ei tinuta – de la voalul regal la detaliile feminine din dantela si rochia consrvatoare –  a transformat-o intr-o mireasa fara varsta", a spus designerul Oscar de la Renta.

In topul organizat de faimosul ghid s-a clasat pe locul al doilea actrita Nicole Kidman. Aceasta a purtat in ziua nuntii sale cu cantaretul de muzica country Keith Urban o rochie Balenciaga.

Urmatoarele clasate in top sunt Jackie Onassis – cu rochia purtata la nunta cu fostul presedinte american John F. Kennedy – si cantareata de muzica rock, Pink.

Printesa Diana s-a situat pe locul al cincilea, cu o rochie conceputa de David si Elizabeth Emmanuel.

Dita Von Teese, Victoria Beckham, Carolyn Bessette-Kennedy, Jordan si Jemma Kidd, completeaza topul celor mai elegante mirese.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: