Nimeni nu este în SIGURANȚĂ! DEZVĂLUIRI incendiare despre TELEFOANELE MOBILE! GOOGLE poate face ASTA

Nimeni nu este în SIGURANȚĂ! DEZVĂLUIRI incendiare despre TELEFOANELE MOBILE! GOOGLE poate face ASTA

Utilizatorii de Android sunt constant urmăriți de către Google, chiar dacă telefonul este blocat de la internet sau de la cartela SIM.

Google urmărește mișcările și activitățile utilizatorilor de Android, chiar dacă toate datele de pe acesta sunt închise. Tehnologia înregistrează timpul de mișcare între două locații și poate chiar înregistra când un utilizator intră sau iese din mașină.

Un jurnalist al Fox News a făcut un experiment în care a folosit două telefoane cu Android, neconectate la internet sau la o rețea mobilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ambele au avut scoase cartelele SIM și închise conexiunile wi-fi, în timp ce unul a fost setat pe modul de zbor pe durata testului, în timp ce jurnalistul a umblat pe străzile din Washington DC și a vizitat mai multe repede pe parcursul a câtorva ore.

El a descoperit că smartphone-ul care nu se află în modul Avion a înregistrat date din 121 de locații și 130 de activități, cum ar fi mersul pe jos, staționarea și ieșirea dintr-un vechicul.

Dar cel mai surprinzător a fost faptul că „telefonul cu modul Avion activat a înregistrat mai multe locații și activități decât celălalt telefon”, a declarat jurnalistul.

Constatările jurnalistului arată că telefoanele colectează date despre utilizatori tot timpul, chiar și atunci când sunt luate măsuri pentru a preveni colectarea lor, potrivit The Sun.