Puteți să vă imaginați că bărbații preferă femeile supraponderabile mai mult decât cele slabe, dar le este teamă să recunoască acest lucru? Sau ce părere aveți despre faptul că femeile căsătorite se tem că bărbații lor ar putea fi gay sau de faptul că filmele porno în care este prezentată violență fizică față de femei sunt mai vizionate de sexul tare decât de bărbați?

Potrivit scriitorului Seth Stephens-Davidowitz, cel care a scris cartea „Toată lumea minte”, acestea sunt doar câteva dintre rezultatele studiului efectuat în urma cercetării datelor obținute din căutările efectuate de oameni pe celebrul motor de căutare Google.

În cartea sa, autorul subliniază faptul că Google poate fi o metodă incredibilă de aflare a adevărului despre gândurile și dorințele nespuse ale oamenilor.

Stephens-Davidowitz spune că analizând datele prelevate de Google de la utilizatori, acestea dezvăluie mult mai mult decât orice lucruri spuse.

„Oamenii obișnuiesc să mintă în legătură cu subiectele sensibile din viața lor, inclusiv sexul. Există o varietate de lucruri pe care oamenii preferă să le urmărească pe internet și probabil 30% dintre aceștia urmăresc lucruri pe care alți oamenii le consideră dezgustătoare”, a precizat scriitorul, potrivit Ths Sun.

„Este clar faptul că oamenii gay rămân în umbră. Deși există locuri în care este greu să te afișezi ca gay, cum ar fi Mississippi, SUA, căutările pe Google după filme de acest gen relevă faptul că fenomenul este mult mai extins”, spune Stephens-Davidowitz.

În urma cercetărilor efectuate după rezultatele oferite de căutările pe Google, scriitorul dezvăluie că „femeile sunt prea obsedate din punct de vedere sexual de comportamentul bărbaților lor”. Astfel, acestea sunt mai dispuse să întrebe pe Google dacă bărbații lor sunt homosexuali decât dacă aceștia suferă de o depresie.