Evenimentul Zilei > Monden > Gluma lui Kate de ziua lui Harry a ajuns de râsul internetului. A făcut-o intenţionat? FOTO
Gluma lui Kate de ziua lui Harry a ajuns de râsul internetului. A făcut-o intenţionat? FOTO

Gluma lui Kate de ziua lui Harry a ajuns de râsul internetului. A făcut-o intenţionat? FOTO

Mesajul postat de Kate Middleton pentru prințul Harry a fost batjocorit de fanii regali.

Kate Middleton și prințul William „au săpat” o fotografie veche și distractivă cu prințul Harry pentru a marca cei 36 de ani, iar fanii nu au putut să nu observe că totul pare ca o răutate.

Așa cum este tradițional în familia regală, ducele și ducesa de Cambridge i-au urat prințului Harry o zi de naștere fericită folosind conturile lor populare de pe rețelele de socializare.

Harry a împlinit 36 ​​de ani ieri, dar și-a petrecut ziua în Los Angeles cu Meghan și fiul lor Archie

Kate și William au dorit să pară amuzanţi postând o fotografie unde îl concurează pe Harry în timpul unei vizite la Parcul Olimpic Regina Elisabeta în 2017, pentru a marca această zi specială. Imaginea îi arată pe toți trei alergând pe o pistă cu priviri determinate pe fețe, dar Harry este mult mai ferm conducând cursa.

Imaginea care a deranjat internauţii o puteţi vedea AICI.

Fanii au admirat fotografia distractivă, dar alții au făcut o glumă obraznică despre faptul că Harry părea să fugă de Cambridges, făcând comparația cu el fugind de viața sa regală.

Unul a scris: Cred că este intenţionat faptul că au ales această fotografie cu Harry alături de William și Kate alergând. Asta nu ar putea fi un accident. Un altul a scris: „Fugind de îndatoririle tale regale ca …” Un al treilea a adăugat: „Nu mai fugi Harry. Vino acasă”.

Mai mulţi fani i-au criticat pe Kate şi William pentru că n-au inclus o fotografie şi cu Meghan. Evenimentul a fost la Heads Together cu scopul de a strânge bani pentru o cauză socială.

Kate a purtat o jachetă roșie aprinsă cu jambiere sport negre, în timp ce Harry și William au îmbrăcat pantaloni trening.

Alți membri ai familiei și-au împărtășit afecțiunea față de Harry – care a renunțat la familia regală și s-a îndreptat spre America la începutul acestui an – pe rețelele sociale. Contul oficial al familiei regale de Twitter a împărtășit o imagine cu Harry zâmbind alături de regină.

Postarea spunea: „Îi doresc ducelui de Sussex o zi de naștere foarte fericită”. Și echipa de socializare a prințului Charles a împărtășit o imagine a tatălui și a fiului râzând împreună în 2014, notează Mirror.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: