Evenimentul Zilei > Actualitate > GLUMA MACABRĂ care merită INTERNARE DE URGENŢĂ! Ce i-a făcut FEMEIA ASTA IUBITULUI a îngrozit o lume întreagă | FOTO
GLUMA MACABRĂ care merită INTERNARE DE URGENŢĂ! Ce i-a făcut FEMEIA ASTA IUBITULUI a îngrozit o lume întreagă | FOTO

GLUMA MACABRĂ care merită INTERNARE DE URGENŢĂ! Ce i-a făcut FEMEIA ASTA IUBITULUI a îngrozit o lume întreagă | FOTO

O tânără a plănuit să-şi testeze iubitul şi nervii acestuia şi şi-a înscenat moartea. L-a aşteptat într-o baltă de sânge, întreaga scenă prezentând astfel o crimă.

De'arra a aşteptat să plece iubitul său de acasă şi a umplut casa cu sânge, încercând astfel să-i urmărească reacţia acestuia când o va găsi întinsă pe jos şi fără suflare.

Tânara a înscenat totul şi-a desenat şi o rană în jurul gâtului, apoi s-a aşezat pe gresia din baie, într-o baltă de sânge.

Când a ajuns acasă, iubitul său a rămas şocat de ceea ce a găsit în apartament şi a început să-şi zgâţâie iubita. Imediat după a luat telefonul, dar nu a apucat să sune autorităţile, deoarece De'arra a deschis ochii şi i-a spus că totul a fost o glumă. 

Cei doi tineri sunt videobloggeri, iar pe canalul lor de Youtube apar tot felul de filmuleţe cu farsele pe care şi le fac zi de zi. De data aceasta De'arra a mers prea departe.