Evenimentul Zilei > Actualitate > GLORIA, tânăra din România e noua SENZAȚIE din Italia. Filmul care a făcut CRITICII să o APLAUDE – FOTO
GLORIA, tânăra din România e noua SENZAȚIE din Italia. Filmul care a făcut CRITICII să o APLAUDE – FOTO

GLORIA, tânăra din România e noua SENZAȚIE din Italia. Filmul care a făcut CRITICII să o APLAUDE – FOTO

O româncă dorește să cucerească lumea filmului din Italia prin prestațiile din serialul italian „Pasiune toscană”. Iar criticii din “Cizmă” au numai cuvinte de laudă la adresa tinerei.

Gloria Rădulescu, o superbă actriță cu origini române de doar 26 de ani, se află în distribuția serialului italian „Pasiune toscană” sau „Le tre rose di Eva”, ajuns la sezonul 4 în Italia și sezonul 2 în România. Gloria, considerată una dintre cele mai promițătoare actrițe din Italia, este noutatea sezonului și o surpriză extrem de plăcută pentru români.

Frumoasa actriță născută la Roma dintr-un tată român și mamă italiancă a fost operator call-center până în anul 2012 când s-a făcut remarcată la un concurs de Miss unde a câștigat titlul de Miss Eleganță Puglia. În același an, s-a aflat printre primele zece finaliste la Miss Italia.

În „Pasiune toscană”, Gloria interpretează rolul unei tinere rebele, membră a unei familii nobile, rivală cu familia Monforte:

„Pentru mine acest rol este o altă oportunitate frumoasă de a mă face cunoscută într-un rol diferit, mă ajută să cresc.”, spune Gloria.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.