Globurile de Aur 2012. Rochiile de pe covorul roşu

Globurile de Aur 2012. Rochiile de pe covorul roşu

Gala Globurilor de Aur a fost seara celor mai multe rochii lungi.

Angelina Jolie şi Madonna nu au vrut să lipsească de pe lista vedetelor remarcate la Globurile de aur. Cele două au atras privirile tuturor pe covorul roşu, chiar dacă nu au fost apreciate în acelaşi fel. Soţia lui Brad Pitt a apărut într-o rochie Versace crem cu un strop de roşu, accesorizată cu o geantă de aceeaşi culoare. Angelina a strălucit la braţul lui Brad Pitt, care a purtat un costum negru şi a venit, din nou, sprijinit în baston. Angelina Jolie şi-a arătat şi o altă latură la eveniment, când a acceptat să vorbească despre unul dintre hobby-urile sale (meciurile de fotbal) şi a mărturisit că jucătorii ei preferaţi sunt cei sensibili, potrivit Access Hollywood. Vestimentaţiile strălucitoare şi mărci de renume Jessica Alba i-a uimit pe cei prezenţi într-o rochie lila marca Gucci. Actriţa a afişat o talie de viespe, deşi a născut în urmă cu puţin timp.

Salma Hayek a riscat şi a surprins într-o rochie foarte strălucitoare, neagră cu auriu. Apreciata actriţă şi-a ales vestimentaţia tot din "dulapul" Gucci.

O altă prezenţă remarcabilă a fost Charlize Theron.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actriţa nu a câştigat niciun premiu, însă nu a putut trece neobservată în rochia elegantă crem Dior, asortată cu sandale în aceeaşi nuanţă. Jessica Biel a preferat tot o vestimentaţie de culoare deschisă, cu spatele gol, marca Elie Saab, potrivit E!Online. Actriţa a avut un look sexy, dar uşor asemănător cu al unei mirese. Rochia purtată de ea era lungă, fără decolteu şi cu mâneci lungi. Din invidie sau nu, se pare că Madonna nu şi-a putut ţine tălpile în frâu şi a călcat trena rochiei lui Biel.

Reese Witherspoon, Kate Winslet, Nicole Kidman, Rooney Mara şi Emma Stone au apelat, pentru seara Globurilor de Aur, la rochii cu decolteuri generoase.

Reese Witherspoon

Kate Winslet

Nicole Kidman

Rooney Mara

Emma Stone "Doamna de fier" a cinemaului a urcat pe scenă pentru a-şi lua premiul la categoria Cel mai bun rol principal feminin într-o dramă într-o rochie neagră cu motive florale bej şi cu un decolteu elegant.

Vestimentaţia lui Meryl Streep a fost accesorizată simplu, cu o curea neagră. Ţinutele pe care nu le-ar fi vrut nimeni Topul vestimentaţiilor dezamăgitoare de la Globurile de aur ar putea fi condus cu uşurinţă de Madonna. Cântăreaţa a purtat o rochie strălucitoare argintie cu kaki, care părea, mai degrabă găsită în şifonierul unei luptătoare în stil gotic. Pentru a completa imaginea, Madonna a purtat un lanţ argintiu cu o cruce.

Natalie Portman a fost o apariţie aşteptată, mai ales că a născut în urmă cu şase luni. Rochia roz lungă pe care a purtat-o, însă, a dezavantajat-o din cap până în picioare. Potrivit E! Online, vestimentaţia poartă eticheta Lanvin.

Michelle Williams şi-a propus să arate cât mai puţină piele, ceea ce a şi reuşit. Actriţa a ieşit în evidenţă din cauza rochiei asortate cu o bentiţă de aceeaşi culoare, care a făcut-o să pară gospodina serii.

Alte rochii alese neinspirat au purtat Zooey Deschanel, Sarah Michelle Gellar, Kelly Osbourne, Amanda Peet şi Maya Rudolph. Zooey Deschanel

Sarah Michelle Gellar

Kelly Osbourne FOTOGRAFII: REUTERS

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5sIEHhKdF4o?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Citiţi şi:

  • Globurile de Aur 2012: "The Artist" şi "The Descendants", marii câştigătorii