Evenimentul Zilei > Monden > Giovanni Becali, dezvăluiri despre viața alături de Cristi Borcea în închisoare
Giovanni Becali, dezvăluiri despre viața alături de Cristi Borcea în închisoare

Giovanni Becali, dezvăluiri despre viața alături de Cristi Borcea în închisoare

Giovanni Becali povestește întâmplările prin care a trecut în închisoare.

Dezvăluiri uluitoare ale lui Giovanni Becali, unul cei mai celebri agenți de jucători de după anul 1990. Condamnat în „Dosarul Transferurilor” pentru diferite lucruri ilegale făcute în fotbal, Giovanni Becali a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

„Jucam de toate. Poker jucam pe țigări”

Becali a făcut mărturisiri picante despre un alt patron al fotbalului din România, Cristi Borcea.

„Borcea s-a comportat la un nivel extraordinar, chiar dacă i-a fost greu la început. Venea și el de pe stradă, că nu era de la Sorbona. Dar i-a fost greu, cu copii mulți și neveste. Dar s-a adaptat… Jucam table tot timpul, poker. Jucam de toate. Poker jucam pe țigări. Alea erau banii. Erau și șobolani, dar îi găsești oriunde”, a spus Giovanni Becali.

El a povestit întâmplările groaznice pe care le-a trăit în pușcărie.

„S-a întâmplat într-o seară când s-a dus Borcea la toaletă. Turcească… A văzut un cap de șobolan într-o seară, s-a speriat și de atunci se ducea la toaletă doar cu Victor. Mulți aruncau mâncarea în WC. Canalizările fiind vechi, șobolanii căutau mâncarea”, a dezvăluit Becali.

„Era plin de șobolani”

Și Cristi Borcea a confirmat întâmplarea.

„Am stat în celulă cu Giovanni și cu Victor. A fost cel mai mare noroc al meu. Am eu adrenalină. Dar dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor eram terminat. Eu sunt o fire mai sensibilă, iar până mi-am revenit… În schimb, ei erau mai tari decât mine. La început, Giovanni a fost cel care ne îndruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef!

Era plin de șobolani. Când mă duceam la baie, îl sculăm pe Victor. Erau d-alea turcești… Dădeam cu bidonul în ușă să fugă șobolanii! Când am văzut prima dată, într-o noapte… Atunci l-am sculat pe Victor și apoi nu mă mai duceam singur niciodată”, a povestit Borcea, potrivit romaniatv.net.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.