Giovani Becali s-a supărat pe fosta amantă, cea care vrea să-i scoată casa la licitație, fapt pentru care a luat o decizie în consecință. 

Ioan Becali, alias Giovani, a dat-o în judecată pe fosta amantă, cea care, în urmă cu doar câteva luni a obţinut executarea silită a milionarului. Acesta a refuzat să plătească pensia alimentară și să își lase copilul pe drumuri. În dosarul respectiv au fost chemaţi în faţa judecătorilor şi reprezentanţi ai ANAF, instituţie care este implicată în scandalul pe averea lui Giovani, scrie Spynews.

Becali este nevoit să plătească pensie alimentară pentru un băiețel, în vârstă de 11 ani, ce provine dintr-o relație extraconjugală. Din câte se pare, suma pe care acesta trebuie să o achite este de 2.313,5 lei lunar, până când copilul va ajunge la vârsta majoratului.

Giovani Becali a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, cea mai grea pedeapsă dată de judecători, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată, evaziune fiscală și spălare de bani.

Aida Giurumescu le-a cerut judecătorilor să-l oblige pe Gigi Becali și pe Stella, soția lui, să facă partajul. Femeia vrea astfel să obțină aproape 100.000 de euro, suma reprezentând pensia alimentară retroactivă. Avocatul femeii a declarat pentru Cancan că fostul impresar, care în prezent se află în închisoare, nu este cooperant.

„Refuză să plătească, nu s-a prezentat nici la proces. Am cerut ca Ioan Becali să fie obligat de instanță să facă partajul cu soția sa. Se discută despre două apartamente situate într-o zonă centrală a Capitalei. Având în vedere că imobilele sunt proprietatea lui Ioan Becali și a soției sale, trebuie făcut partajul.”, a declarat Zamfirica Iacob.

 

Te-ar putea interesa și: