Cu dragostea la vedere, mai simplu spus… Ultima dovadă în acest sens a venit recent, iar iniţiatorul a fost Smiley. Cea care  a stârnit focul a fost însă Gina… Aşa cum îi stă bine unei femei seducătoare şi cu o feminitate debordantă.

Astfel, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România a mai câştigat câteva puncte de rating după ultimul live pe care Smiley l-a generat pe YouTube.

Cei doi îndrăgostiţi au intrat în dialog dând de înţeles că se află în locuri separate şi trebuie spus că au jucat foarte bine acest rol. Discuţia lor s-a centrat în jurul unor subiecte comune precum ocuparea timpului liber, idei pentru gătit şi întrebări despre proiectele profesionale…

În cele din urmă Gina iese din cadru, dar revine surprinzător chiar lângă Smiley, pe care îl sărută cu foc. Nu înainte de a-i transmite cum numai ea ştie „Auzi, te iubesc! Hai acasă!”.

Odată sărutat, Smiley a demonstrat clar că acest episod nu a fost unul programat. Reacţia lui de surprindere totală spune totul. Mai mult, vedeta Pro Tv a declarat că s-a înroşit după gestul vedetei de la Antena 1, neştiind ce să mai spună după atacul iubitei sale.

Mai departe lăsăm imaginile să dovedească faptul că Smiley şi Gina Pistol par şi mai îndrăgostiţi în izolare.

Dragoste în vremea pandemiei de coronavirus…