Evenimentul Zilei > Monden > Gina Pistol este în doliu. Mesaj dramatic pentru un personaj celebru
Gina Pistol este în doliu. Mesaj dramatic pentru un personaj celebru

Gina Pistol este în doliu. Mesaj dramatic pentru un personaj celebru

Este doliu în România după moartea unui personaj ceelebru. Gina Pistol a transmis un mesaj dramatic.

Una dintre cele mai dragi persoane pentru o vedetă din România a murit din cauza noului coronavirus.

Vedeta Gina Pistol trece prin momentele grele, purtând acum doliu. Prezentatoarea TV a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața sa, din cauza noului coronavirus care face tot mai multe victime de la o zi la alta.

Gina Pistol, iubita celebrului cântăreț Smiley, plânge moartea părintelui Varlaam.

„Padre” a murit la 49 de ani, răpus de COVID-19.

Gina Pistol trăiește acum cele mai frumoase momente ale vieții sale, căci iubește, este iubită și în curând va deveni și mămică pentru prima oară.

Însă, pe lângă aceste clipe de împlinire din viața personală și profesională, căci cariera sa este în floare, acum, Gina a ajuns să treacă și prin momente mai puțin plăcute.

Celebra prezentatoarea a emisiunii „Chefi la cuțite” își plânge durerea pe rețelele de socializare, după una dintre cele mai dragi persoane din viața sa a plecat într-o lume mai bună.

Nu este vorba despre nimeni din familia ei, însă vestea tristă, conform căreia Starețul Mănăstirii Partoș, cunoscut drept Padre, a murit infectat de Covid-19, la doar 49 de ani, a afectat-o.

„De astăzi, inima iubitoare a părintelui stareț Varlaam bate în veșnicie, lângă inima Celui pe care l-a iubit din veșnicie și pentru veșnicie. De astăzi s-a întors Acasă, unde mereu a trăit cu inima, deși s-a dăruit în întregime oamenilor. După 18 zile de luptă cu virusul SARS-COV2, Padre s-a mutat la Domnul.”, a transmis Mânăstirea Partoș, pe pagina lor de Facebook.

Gina Pistol și părintele stareț Varlaam se pare că aveau o relație destul de apropiată, căci tragica veste a picat ca un trăsnet pentru vedetă.

Ea i-a adus un ultim omagiu omului bisericii, pe rețelele de socializare, acolo unde a și publicat o fotografie, singura amintire care i-a mai rămas cu Padre.

„Drum lin, Padre”, a scris Gina Pistol în dreptul unei fotografii în care apare alături de părintele Varlaam, ambii zâmbitori și plini de speranță, transmite Spynews.


Exclusiv. Gina Pistol i-a dat nume fetiței sale

Se desparte Smiley de Gina Pistol? Fostul iubit a revenit în viaţa ei. Seism în showbiz

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: