Declarațiile făcute de Smiley, iubitul vedetei de mai bine de trei ani, nu îi ajută prea mult pe fani să înțeleagă situația, ba mai mult, îi face să-și pună semne de întrebare.

Artistul a făcut mai multe declarații în ultima vreme cu privire la bucuria de a avea copii, acest lucru făcându-i pe fani să se întrebe dacă nu cumva Gina Pistol va da în curând vestea cea mare.

„Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem.

Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta.

Rolurile noi pe care le dobândim în viață vin organic, nu când le programăm sau când spunem noi că suntem sau nu pregătiți. Eu zic să ne bucurăm de viață și de tot ce ne oferă ea zi de zi, că de cele mai multe ori, ne depășesc proiecțiile”, a declarat Smiley, potrivit  Libertatea.

Pentru a pune paie pe foc, în ultima fotografie postată de Gina, artista pare să aibă o „burticuță de gravidă”, iar comentariile au început să curgă. Unii dintre fani și-au dat seama că este o „farsă” și au tratat postarea ca atare.

„Da, da! Burtă de graviduță! 5 luni, 2 săptămâni, 1 zi și 4 h. E ”băiet”.  Nu se mai poate îngrășa femeia de grija voastră”, a comentat un fan, iar Gina Pistol, râzând, l-a completat: „Mâncasem un măr și bătea vântul din față”.

La insistențele fanilor, Gina Pistol a clarificat situația și a dezvăluit că, de fapt, nu e este gravidă.