Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se întâmplă, de fapt, în cuplul Gina Pistol-Smiley. Blonda a spus ADEVĂRUL despre SARCINĂ
Ce se întâmplă, de fapt, în cuplul Gina Pistol-Smiley. Blonda a spus ADEVĂRUL despre SARCINĂ

Ce se întâmplă, de fapt, în cuplul Gina Pistol-Smiley. Blonda a spus ADEVĂRUL despre SARCINĂ

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai recente cupluri din showbizul românesc. În ultima vreme, despre blondină au apărut tot mai multe informații cu privire la o posibilă sarcină, însă fostul „iepuraș” Playboy a pus capăt zvonurilor și a spus adevărul despre acest aspect din viața sa.

În ultima vreme, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, care are o relație cu Smiley, a fost în centul atenției după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată.

Potrivit Libertatea, chef Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu blonda, a fost cel care a afirmat că Gina Pistol ar urma să aibă o fetiță, însă nu a dat mai multe detalii. Apoi, Dan Capatos a felicitat-o pe Gina Pistol în emisiunea pe care o moderează la Antena 1, afirmând și el că a auzit că vedeta ar fi însărcinată cu o fetiță.

Sătulă de zvonurile apărute, vedeta a lămurit lucrurile cu privire la acest aspect. „Nu este însărcinată Gina Pistol. Am vorbit cu ea în ultima vreme și nu este. Nu, nu sunt însărcinată. Nu îmi doresc lucrurul acesta foarte mult. Nu e o prioritate acum pentru mine. Când se va întâmpla, se va întâmpla și atât. Doar că nu e o perioadă pentru mine acum”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

Sursă foto: evzmonden.ro