Evenimentul Zilei > Monden > Gigi Becali, un nou scandal cu Anamaria Prodan: „Doamne ferește, mai bine intru în pământ”
Gigi Becali, un nou scandal cu Anamaria Prodan: „Doamne ferește, mai bine intru în pământ”

Gigi Becali, un nou scandal cu Anamaria Prodan: „Doamne ferește, mai bine intru în pământ”

Gigi Becali nu mai vrea să audă de Anamaria Prodan, chiar dacă în trecut erau buni prieteni. Patronul FCSB a avut o nouă remarcă răutăcioasă la adresa acesteia.

Gigi Becali susține că nu este atras de Anamaria Prodan și spune că nu vrea să mai discute despre ea. Patronul FCSB a avut o ieșire răutăcioasă la adresa impresarei, la Pro X, în contextul unei discuții despre o eventuală revenire a lui Laurențiu Reghecampf ca antrenor la echipă.

Dacă în urmă cu ceva timp erau destul de apropiați și aveau doar cuvinte frumoase unul despre celălalt, situația s-a schimbat total după transferul lui Denis Man la Parma. Anamaria Prodan, care îl reprezenta pe jucător, nu a putut ierta faptul că a fost exclusă de la discuții. Iar de aici a izbucnit un adevărat scandal.

„Știți că nu vorbesc cu femeia aia, nu mă interesează, nu vreau să vorbesc despre ea. Înainte o simpatizam. Nu o iubeam, că nu aveam cum, dar o simpatizam pentru că glumea, nu știu ce… Se comporta foarte bine, era gingașă, prietenoasă. Dacă cum spune ea că am rămas eu cu ochii la ea, păi mă uit eu vreodată la o femeie măritată? Doamne ferește, mai bine intru în pământ”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Lovitură dată de o echipa din Liga 2

Reghe nu are loc la FCSB până la anul

El a negat speculațiile din ultima vreme potrivit cărora Laurențiu Reghecampf va reveni ca antrenor la FCSB. Patronul clubului bucureștean a precizat că în acest moment echipa este antrenată de Dinu Tudoran, căruia îi acordă încredere. Acesta a fost numit în funcție doar de câteva săptămâni și nu sunt motive pentru demiterea sa.

„Până la anu’ în vara nu se pune problema că Reghecampf să revină. Avem antrenor”, a spus Gigi Becali.

Anamaria Prodan a izbucnit la adresa lui Becali

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a izbucnit după excluderea acesteia de la negocierile pentru transferul jucătorului Denis Man de la FCSB la Parma. După ce jucătorul a ajuns în Italia fără acordul său, Anamaria Prodan a izbucnit la adresa lui Gigi Becali.

„Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva. (…) Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali, săracul, e agramat. Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou, îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui.

Omul când scrie, nu are liniuţe, nu are punctuaţie, toate cuvintele sunt legate. Trebuie să faci eforturi uriaşe ca să citeşti un mesaj pe care îl dă. Becali când mă vede pe mine se pune pe canapeluţa de la palat şi stă şi mă admiră 40 de minute până îi zic eu „patroane, trezeşte-te!”, spunea Anamaria Prodan în luna ianuarie.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf şi-au reînnoit jurămintele. Unde s-a ținut petrecerea şi ce invitați au avut. FOTO

Patronul FCSB, atac la familia Reghecampf – Prodan

Replica nu s-a lăsat prea mult așteptată, iar Gigi Becali nu a ezitat să se ia inclusiv de viața personală a cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf. El a  susținut public că Reghe are o amantă de opt ani, despre care știe toată lumea.

„Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit”, spunea Gigi Becali în luna aprilie.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: