Evenimentul Zilei > Monden > Gigi Becali șochează din nou: „Accesul interzis femeilor!”. Reguli incredibile după ce a băgat bani grei
Gigi Becali șochează din nou: „Accesul interzis femeilor!”. Reguli incredibile după ce a băgat bani grei

Gigi Becali șochează din nou: „Accesul interzis femeilor!”. Reguli incredibile după ce a băgat bani grei

Gigi Becali a donat ani la rând mulți bani bisericilor și a ctitorit lăcașuri sfinte în repetate rânduri. Marele vis al patronului FCSB este să se retragă într-o mănăstire sau pe muntele Athos și să trăiască o viață de călugăr. Becali s-a declarat un mare credincios, iar în ultimul timp își exprimă din ce în ce mai des dorința de a trăi o viață mai aproape de Divinitate. Astfel, milionarul în euro a decis să mai construiască o mănăstire, însă de această dată a impus condiții vehemente.

Femeile nu vor avea voie să pună piciorul pe proprietatea lui Gigi Becali din localitatea Olănești, județul Vâlcea. Deși milionarul în euro a decis să construiască o nouă mănăstire, acesta a spus explicit că lăcașul de cult este destinat exclusiv călugărilor. Prin urmare, în zonă a fost afișat un panou prin care se interzice accesul persoanelor de sex feminin.

„Proprietate privată! Accesul interzis femeilor!”

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin”, a mai explicat patronul FCSB, care interzice accesul femeilor în lăcașul de cult.

Cu toate acestea, omul de afaceri plănuiește să finanțeze o mănăstire exclusiv pentru maici la aproximativ 7 km distanță d cea destinată călugărilor. Se vor aplica aceleași reguli: „turiștii bărbați la călugări, femeile la maici”, potrivit antena3.

Când vrea să se călugărească Gigi Becali

În urmă nu cu mult timp, unele voci au dezvăluit că Gigi Becali discută tot mai des despre retragerea sa la o mănăstire. De altfel, patronul FCSB a dezvălui presei că nu știe în ce măsura va fi posibil acest lucru întrucât familia sa se împotrivește.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a spus afaceristul.

Gigi Becali ar intenționa, însă, să se călugărească după ce își va vedea ultima fată măritată. „Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas”, a declarat unul dintre prietenii afaceristului.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: