Evenimentul Zilei > Monden > Gigi Becali, revoltat la înmormântarea actorului Ion Dichiseanu: „Nu se face așa ceva”
Gigi Becali, revoltat la înmormântarea actorului Ion Dichiseanu: „Nu se face așa ceva”

Gigi Becali, revoltat la înmormântarea actorului Ion Dichiseanu: „Nu se face așa ceva”

Gigi Becali a participat la înmormântarea lui Ion Dichiseanu dar a fost deranjat de o dorință a marelui actor.

La două zile după ce a încetat din viață, sâmbătă, Ion Dichiseanu a fost condus pe ultimul său drum. Marele actor, decedat la vârsta de 87 de ani, a fost înmormântat cu onoruri militare pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu.

Pe drumul spre Cimitirul Bellu, cortegiul funerar s-a oprit pentru câteva momente la casa actorului din strada Armenească. Sicriul artistului a fost acoperit cu drapelul tricolor. Pe cruce a fost înfășurat un fular al echipei Rapid Bucureşti.

Printre cei care au și-au depus omagiile au fost foarte multe dintre personalitățile din viața publică internă, artiști,colegi. Unul dintre cei care l-au condus pe ultimul drum s-a aflat și patronul FCSB, Gigi Becali. Acesta, la finalul ceremoniei, a făcut și o serie de declarații.

Gigi Becali, deranjat

Gigi Becali şi-a exprimat public nemulțumirea, în fața jurnaliștilor prezenți la eveniment, față de ultima dorință a lui Ion Dichiseanu. Dorința actorului ca mașina mortuară să fie condusă de o femeie l-a supărat pe omul de afaceri.

„Nu se face așa ceva. Să-l ierte Dumnezeu pentru ce a făcut. S-a gândit până şi la moarte… tot cu femeile. Dacă e să fii cu Hristos nu poți să fii cu femeile încontinuu. Trebuie să laşi femeile”, a declarat Gigi Becali la înmormântarea artistului.

În același timp, patronul FCSB a fost extrem de îndurerat de pierderea suferită de lumea artistică din România și a vorbiit despre relația pe care o avea cu regretatul actor. Gigi Becali a spus că actorul obișnuia să-l viziteze des și să stea amândoi la povești.

„Aveam așa o prietenie cu el, mai venea pe la mine, mai vorbeam. Era credincios. Să-l ierte Dumnezeu”, a mai afirmat Gigi Becali.

„Pentru mine este o adevărată onoare să am acest privilegiu. Din nefericire este un lucru foarte trist pentru întreaga țară, pentru întreaga națiune faptul că domnul Dichiseanu a plecat de lângă noi. Este un moment foarte greu pentru toată lumea, pentru fiica domnului Ion Dichiseanu este un moment cumplit, nu își poate stăpâni lacrimile”, a declarat Gabi Lucuţar, femeia care a condus cortegiul lui Ion Dichiseanu.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: