Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, așa cu NU l-ai văzut NICIODATĂ! Cum arată de fapt o zi din viața patrolui FCSB? Stă cu oile și…
Gigi Becali, așa cu NU l-ai văzut NICIODATĂ! Cum arată de fapt o zi din viața patrolui FCSB? Stă cu oile și…

Gigi Becali, așa cu NU l-ai văzut NICIODATĂ! Cum arată de fapt o zi din viața patrolui FCSB? Stă cu oile și…

Gigi Becali este fără nicio urmă de îndoială unul dintre cele mai unul dintre cele controversate personaje din România, cunoscut prin ieșirile sale spumoase de la TV.

Dar, puțini sunt cei care știu că Gigi Becali se relaxează într-un mod neobișnuit pentru un milionar. Chiar dacă vila din din Pipera este una impresionantă, Gigi a crescut mereu, în spatele vilei, 20-30 de oi. Ajuns la aproape 60 de ani, Becali a luat decizia să o lase mai uşor cu apariţiile tv şi cu FCSB-ul, iar acum aproape tot timpul şi-l dedică oilor. Mai exact, afaceristul şi-a făcut o stana de 400 de oi, scrie Wowbiz.ro.

Imaginea de mai jos îl arată pe Gigi Becali în mijlocul oilor, acolo unde, spune el s-a simțit cel mai mai bine mereu. În afară de oi şi capre, Gigi Becali mai creşte şi vaci şi păsări de curte. Şeful de la FCSB crede în Dumnezeu și este adeptul mâncării sănătoase şi niciodată nu mâncare procesată sau lactate din comerț. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: