Evenimentul Zilei > Monden > Gigi Becali nu se dezminte. Ce le interzice femeilor. A pus și anunț
Gigi Becali nu se dezminte. Ce le interzice femeilor. A pus și anunț

Gigi Becali nu se dezminte. Ce le interzice femeilor. A pus și anunț

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, cunoscut ca fiind credincios, construiește două mănăstiri în localitatea Olănești, din județul Vâlcea. Pe terenul celei destinate călugărilor tronează un panou pe care se poate citi mesajul „Proprietate privată! Accesul interzis femeilor”.

Gigi Becali a cumpărat un teren de 30 de hectare în localitatea Olănești. Are planuri mari acolo. Vrea să construiască două mănăstiri, una pentru călugări, alta pentru maici. Cele două vor fi ridicate la mare distanță, pentru ca femeile și bărbații să nu se întâlnească. Asta este explicația finanțatorului de la FCSB.

Ca să fie sigur de acest lucru, în apropierea locului unde a fost deja ridicată biserica viitoarei mănăstiri de călugări apare un panou cu un mesaj discriminatoriu: „Proprietate privată! Accesul interzis femeilor”, notează cei de la Indiscret.

Sursa: Indiscret.ro

Femeile și bărbații nu se vor întâlni

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin.

Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații. Sigur, turiștii bărbați vor merge la călugări, femeile la maici”, a explicat Gigi Becali.

Marele vis al lui Becali este să se călugărească, după ce ultima lui fată se va mărita și să se retragă la o mănăstire sau pe muntele Athos.

Declarații deplasate ale lui Gigi Becali

De-a lungul anilor, Gigi Becali a fost autorul unui declarații sexiste, total deplasate.

„Lumea și-a pierdut mințile și spune «Hai să facem femeia pe post de egalitate cu bărbatul». Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului”.

„Cică femeile sunt egale cu bărbații. Dar dacă suntem egali, de ce e bine că Alexa nu a lovit-o? Adică suntem egali, dar nu suntem. Bărbatul de ce să nu o lovească? Creștinește era s-o iei și s-o tunzi. Ca să nu se mai trezească femeile ca să bată bărbații. Nu se poate așa ceva! Eu o simpatizam pe Ana, dar acum nu mai pot să mă comport la fel cu ea”.

„Noi deja avem echipă de fotbal feminin. Am dat 5.000 de euro și avem echipă. Dar eu iubesc foarte mult femeile și mă gândesc: «Bă, dacă îi dă o minge în țâță?». Mie îmi e milă de femei. Mie tare îmi e teamă să nu îi dea cu mingea în țâță”, sunt doar câteva declarații, în decursul timpului, ale lui Gigi Becali.