Gigi Becali: "Noi trebuia să jucăm cu Barcelona"

Gigi Becali: "Noi trebuia să jucăm cu Barcelona"

Patronul spune că prima echipă ofertată a fost Steaua. Martor este Gică Popescu.

Gigi Becali a susţinut ieri că Steaua ar fi putut să fie echipa din România care să se dueleze cu Barcelona, însă a refuzat din start propunerea.

"Prima propunere pentru meciul cu Barcelona a fost făcută Stelei. Întrebaţi-l pe Gică Popescu dacă nu e aşa... Eu m-am uitat pe programul nostru şi, când l-am văzut atât de încărcat, am refuzat", a susţinut ieri Gigi Becali.

"Dacă jucam cu ei, luam şi noi 200.000 de euro. Restul era al organizatorilor", a dezvăluit Becali reţeta financiară a superamicalului cu cea mai în vogă formaţie a lumii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vor cu catalanii în "oficiale"

"Zic şi eu ca Mureşan (n.r.- pre­şe­dintele campioanei CFR Cluj). Important este să joci cu Barcelona în meciuri oficiale, nu aşa, în amicale", crede fostul oier, ideea lui fiind îmbrăţişată şi de antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf. Mitică Dragomir ţine cu Digi Sport Deşi Rapid şi-a dat acordul să amâne meciul de campionat cu Dinamo, şeful lepefist Dumitru Dragomir, care este de partea celor de la Digi Sport, se ţine tare. "Corleone" a anunţat răspicat că nu va amâna jocul de campionat, pentru a face loc superamicalului cu Barça! Printr-un comunicat, Dinamo a dat asigurări, ieri, că partida va avea loc la data stabilită. "Meciul Dinamo-Barça se va disputa, fără niciun dubiu, la data stabilită, aşa cum apare în spoturile de prezentare." NICOLAE BADEA, preşedintele Consiliului Director de la Dinamo, într-un comunicat de presă Citiţi şi:

  • Mitică Dragomir nu vrea "extratereştrii" la Bucureşti
  • Dragomir a fost ameninţat de organizatorii meciului Dinamo - Barcelona
  • Chiftelele sunt gata! Să vină Barcelona!
  • Frăţilă: "Nu vin ăştia de la Barcelona la Bucureşti ca să ne «omoare»!"