Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali: „Mirel nu știe să motiveze echipa. Este doar vina antrenorului”
Gigi Becali: „Mirel nu știe să motiveze echipa. Este doar vina antrenorului”

Gigi Becali: „Mirel nu știe să motiveze echipa. Este doar vina antrenorului”

Gigi Becali l-a atacat pe Mirel Rădoi, după ce Steaua a remizat pe teren propriu, cu ASA Târgu Mureș, scor 1-1. Patronul a spus că finul său nu știe să-i motiveze pe jucători.

A început scandalul la Steaua, după ce „militarii” au terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată în etapa a 7-a a Ligii I, cu ASA Târgu Mureș. Gigi Becali a afirmat că Mirel Rădoi nu știe să-și motiveze jucătorii.

„Am făcut doi ani de pușcărie, și acum stau să mă supăr de la fotbal? Vin ca la spectacol la meci. A fost spectacol de râs, a fost comedie! Când nu ai caracter, nu merge! Toată echipa nu are niciun pic de carater, nimic! Normal că are și Rădoi vina. E numai a lui. Când o echipă are 1-0 și intră la pauză cu avantajul ăsta, iar după pauză se pierde, este doar vina antrenorului. Mirel este cel mai bun antrenor, dar nu știe să motiveze echipa. Înseamnă că îi cocoloșește pe jucători. I-am zis să vin eu acolo, dar el: Nu, nașule!. Îmi pare rău de Țucudean, e de cinci ori mai bun decât Tade! Îl aduc înapoi! Rădoi are susținerea mea până la infinit!”, a tunat Becali.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: