Evenimentul ZileiPoliticaGigi Becali L-A ATACAT DUR pe Klaus Iohannis, după ce acesta A ÎNDEMNAT LA TOLERANŢĂ, în privinţa căsătoriei între PERSOANE DE ACELAŞI SEX: “Cei ca el oricum nu se mântuiesc”

Gigi Becali L-A ATACAT DUR pe Klaus Iohannis, după ce acesta A ÎNDEMNAT LA TOLERANŢĂ, în privinţa căsătoriei între PERSOANE DE ACELAŞI SEX: “Cei ca el oricum nu se mântuiesc”

Gigi Becali L-A ATACAT DUR pe Klaus Iohannis, după ce acesta A ÎNDEMNAT LA TOLERANŢĂ, în privinţa căsătoriei între PERSOANE DE ACELAŞI SEX: “Cei ca el oricum nu se mântuiesc”
Gigi Becali l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, după ce acesta a îndemnat la toleranţă, în privinţa căsătoriei între persoane de acelaşi sex.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a îndemnat recent la "toleranță și acceptarea celuilalt" după ce a fost întrebat despre schimbarea articolului din Constituție care reglemenetează căsătoriile, în așa măsură încât să prevadă clar că ele se fac între un bărbat și o femeie. Referitor la acest subiect, latifundiarul Gigi Becali a reacţionat dur, lansând mai multe critici în direcţia şefului statului.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Talk B1, omul de afaceri a declarat: "El (n.r. – Klaus Iohannis) nu sprijină. Cine îl bagă pe el în seamă dacă sprijină sau nu, noi vorbim de un referendum care a luat semnături de la 3 milioane de români și care s-a cerut la Curtea Constituțională dacă este constituțional sau nu ca să trecem în Constituție ce înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie.

Noi acum îl băgăm în seama pe Iohannis să vedem ce părere are. Noi nu suntem în comuniune cu el, minoritatea lui religioasă este 1 % din România, iar noi suntem 90% noi nu îl intrebăm pe el ce facem noi în țara noastră.

Luther a fost un mare eretic pentru că a rupt din biserică, mare păcat, ce contează ce spune Iohannis că cei ca el oricum nu se mântuiesc. Mai repede se mântuiesc homosexualii decât luteranii. Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constitutia și legile noastre? Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă de ce candidezi în poporul asta, du-te la minoritatea ta."

 

 


Accesează: