Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali îl scoate pe Arafat de pe lista neagră. Patronul FCSB a revenit la sentimente mai bune după cadoul șefului DSU
Gigi Becali îl scoate pe Arafat de pe lista neagră. Patronul FCSB a revenit la sentimente mai bune după cadoul șefului DSU

Gigi Becali îl scoate pe Arafat de pe lista neagră. Patronul FCSB a revenit la sentimente mai bune după cadoul șefului DSU

Gigi Becali a reacționat după ce Raed Arafat a anunțat că va permite accesul suporterilor la meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a apreciat măsura prin care suporterilor li se permite să ia parte la meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova și FCSB. Gigi Becali a anunțat că îl iartă pe Raed Arafat de toate greșelile din trecut. El spune că datorită acestei decizii, șeful DSU merită toate felicitările sale. Pe de altă parte, latifundiarul din Pipera nu s-a arătat prea afectat de faptul că s-ar putea să nu aibă susținători la meciul pe care echipa sa îl va disputa îm Bănie.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că i-a venit lui Raed Arafat mintea la cap și i-a lăsat pe suporteri să vadă tot meciul. Dacă oamenii vedeau doar o repriză pe stadion, ne făceam de râsul lumii și ajungeam pe toate canalele de știri. Am văzut că Rotaru a dat și el niște declarații înainte de meci, iar clubul a dat un comunicat”, a spus Gigi Becali.

Patronul FCSB a spus că îi acordă lui Raed Arafat iertare pentru toate păcatele și a precizat că oamenii nu pot fi controlați tot timpul.

„Oamenii de la Craiova aveau dreptate. Dacă vor veni și cei din Peluza Nord la meci? Asta nu știu! Vorbiți cu șeful lor, Mustață. Oricum și cu suporterii noștri alături de noi sau fără ei, noi tot mergem la victorie pe Oblemenco. Îi iert acum toate greșelile lui Arafat. Oamenii nu sunt sclavii nimănui și nu putem să facem noi cu ei tot ce vrem”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

sursa: Arhiva EVZ

Decizia anunțată de Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat a anunțat că spectatorii care vor fi prezenți în tribunele stadionului vor putea sta până la final. Ei nu vor fi sancționați de polițiști în cazul în care vor fi întâlniți pe stradă. Pentru aceasta, însă, trebuie să facă dovada că au fost la meci, și să prezinte biletul de intrare.

Decizia autorităților a fost adoptată chiar duminică, cu câteva ore înainte de ora de începere a partidei, 20.15, care se joacă la Craiova. Raed Arafat a anunțat că nici un spectator, care a fost la meci nu va fi sancționat de polițiști pentru că se află în afara locuinței, după ora 21.00, dacă prezintă biletul de meci.

„S-a discutat de meciurile de fotbal, că încep la ora 20 şi se termină mai târziu de ora 21, pentru persoanele care se întorc acasă. În discuţia pe care am avut-o acum, s-a hotărât ca persoanele respective pot arăta chiar biletul lor de la meci şi să spună că se întorc de la meci, că sunt pe drum acasă. Şi asta este hotărârea, nu trebuie alte modificări în legislaţie. Ministerul de Interne va trimite o instrucţiune la organele de control ca să ştie de acest lucru. Nu sunt meciuri în fiecare zi, sunt puţine şi se va aplica această regulă ca la întoarcerea acasă persoana arată biletul de la meci”, a spus Raed Arafat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.