Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, dat de gol de fostul avocat: ”În pușcărie, se făcea banditu’, așa, că e cocoşat. De unde, vrăjeală”
Gigi Becali, dat de gol de fostul avocat: ”În pușcărie, se făcea banditu’, așa, că e cocoşat. De unde, vrăjeală”

Gigi Becali, dat de gol de fostul avocat: ”În pușcărie, se făcea banditu’, așa, că e cocoşat. De unde, vrăjeală”

Acuzații grave la adresa latifundiarului din Pipera, Gigi Becali. Fostul său avocat, Florin Gâtejan, a declarat miercuri că finanțatorul FCSB și-a înscenat o problemă de sănătate pentru a ieși din penitenciarul Poarta Albă, acolo unde își ispășea pedeapsa. 

Cât a stat în spatele gratiilor, Becali se văita că trebuie operat la coloana cervicală, cerând să iasă din închisoare.

„Maică-sa e înger, într-adevăr. Din cauza lui eu am plâns când era arestat. Se făcea banditu’ așa că e cocoşat. N-ai văzut că scria medico-legal?!  Câţi bani a dat ăsta… Și că e suferind, că trebuie să-şi facă operaţie, că în trei zile moare. De unde? Vrăjeală. Și purta un gâtar d-ăla”, a declarat Florin Gâtejan în cadrul unei emisiuni televizate.

„Nu avea nici pe dracu, ce să aibă?! El a nenorocit Poarta Albă (penitenciar – n.r.), i-a viciat pe ăia acolo, dar n-are importanță. «Băi escrocule, nu te doare nici glezna, o faci pe maică-ta să plângă» (…) La prima întrerupere de executare dansa de rupea machidonește”, a mai declarat Florin Gâtejan, potrivit Gândul.

În 2014, în timp ce era închis la penitenciarul Poarta Albă, Becali a încercat să-i convingă pe magistraţi să-l lase liber pentru 3 luni, pentru a se opera la coloana vertebrală.

Becali declara că riscă să rămână paralizat în cazul în care nu va suferi o intervenţie chirurgicală

„Eu cer întreruperea pedepsei pentru o afecţiune care nu poate fi tratată în regim penitenciar. M-am hotărât să fac operaţia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau să fac această operaţie în străinătate, nu în România”, a spus Becali în faţa instanţei.
Gigi Becali a avut de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Latifundiarul a fost închis la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, apoi a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: