Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali: Dacă Dinamo era puternică, Steaua lua 6-7 goluri, la cum am jucat!
Gigi Becali: Dacă Dinamo era puternică, Steaua lua 6-7 goluri, la cum am jucat!

Gigi Becali: Dacă Dinamo era puternică, Steaua lua 6-7 goluri, la cum am jucat!

Gigi Becali este extrem de dezamăgit după înfrângerea echipei Steaua pe terenul eternei rivale, Dinamo. O echipă mult mai slab cotată din punct de vedere financiar a învins cu 2-1 formația miliardarului Gigi Becali. Acesta a făcut o analiză necruțătoare.

„Dacă Dinamo era o echipă puternică, ne dădea vreo șase-șapte goluri, la cum am jucat. E posibil și Craiova să treacă peste mine. Eu zic că CFR ia campionatul, nu mai am încredere. Noi ne batem la campionat, dar CFR o să ne bată măr. Ăsta e adevărul! Ce să caut la meciuri? O să merg când mă duc să văd spectacol. Ce să văd?”, a mai zis Gigi Becali.

Cristea era de pe altă planetă, săracul. Cum, bă, să lași mingea să cadă? După aia dă cu piciorul în cap, ia roșu. Nu mai spun de faultul pe care-l face. Aiurea.

Nu mai zic de portari, cum spunea Prunea, ei fac diferența. Cum să iei gol de la Sin? Dacă era puternic, da. Șutul a fost în vinclu, dar plouat, nu puternic. Bălgrădean e vinovat, normal. Dar Filip? Nu vine cu omul și doarme pe teren. Lucruri care nu trebuie să se întâmple”, a mai declarat Becali, la Digi Sport.

„La ce să-i ajut eu pe adversari? Ce, declarațiile mele au intrat pe teren azi? De unde să știu că noi nu mai putem să alergăm. Părerea mea e că jucătorilor le era frică. De ce? Pentru că nu-s pregătiți. Când nu ești pregătit bine, ți-e teamă. Uite, Coman, când a rămas singur, îi era teamă. Păi îi era teamă înainte? Moruțan parcă era circar acolo. Noi am jucat în nouă în prima repriză, Coman și Moruțan au jucat la ei. Asta s-a întâmplat, nu declarațiile mele”, a conchis Becali pentru Digi Sport.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: