Evenimentul Zilei > Monden > Gigi Becali aruncă bomba în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian! Camera hiperbară nu are legătură cu decesului
Gigi Becali aruncă bomba în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian! Camera hiperbară nu are legătură cu decesului

Gigi Becali aruncă bomba în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian! Camera hiperbară nu are legătură cu decesului

Gigi Becali nu este implicat doar în lumea sportului, ci și în cea medicală. Patronul FCSB a făcut o declarație șocantă în ceea ce privește moartea regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. Cauza decesului nu are legătură cu tratamentul prostCOVID-19.

Latifundiarul din Pipera a fost mereu implicat în problemele țării noastre, mai ales în ceea ce privește situația epidemiologică. Deși este împotriva vaccinului, Gigi Becali s-a implicat în achiziția de echipamente, medicamente și multe altele necesare în lupta cu virusul SARS-Cov-2. Bărbatul are și afaceri în acest domeniu, având o clinică proprie, unde este și o cameră hiperbară, tratament care l-ar fi ucis pe Petrică Mîțu Stoian.

În cazul morții regretatului artist s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar anchetatorii adună probe pentru a descoperi cu exactitate cauza decesului. După efectuarea necropsiei, medici au descoperit o ruptură la nivelul alveolei pulmonare. Petrică Mîțu Stoian a fost infectat cu COVID-19, iar după trecerea prin boală, a decis să facă câteva ședințe de tratament în camera hiperbarică, pentru o recuperare a plămânilor mult mai rapidă. Regretatul artist plătea peste 1.000 de euro pentru tratamentul de oxigenoterapie hiperbară.

După primele informații apărute în spațiul public, tratamentul postCOVID-19 i-a fost fatal lui Petrică Mîțu Stoian. Gigi Becali se pare că nu este deloc de acord cu această concluzie și susține că știe din surse sigure că altceva i-a provocat moartea cântărețului de muzică populară. Deși susține că are anumite informații care pot schimba ancheta, latifundiarul refuză să le facă publice.

Mîţu Stoian nu a murit de hiperbară, ci de altceva. Nu pot spune mai multe, gata. Nu a murit din cauză că a intrat în camera hiperbară. Nu pot să vă zic mai multe, puteau să vă zică oamenii care mi-au spus şi mie. Dar nu are nicio legătură cu clinica. Nu are rost să discutăm. El nu a murit din cauză la hiperbară. Şi eu în clinica mea am cameră hiperbară”, a precizat Gigi Becali, la emisiunea Punctul Culminant.

Cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian a fost intens discutat în presă, lucru deloc pe placul lui Grigore Leșe. Acesta susține că și el a trecut printr-o situația similară, având probleme grave de sănătate din cauza unui tratament nepotrivit, însă nu a făcut nimic public.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.