Basarab Panduru, analist TV la Telekom Sport, l-a criticat pe Gigi Becali pentru că nu l-a adus la FCSB pe Devis Mangia. Italianul ceruse un salariu de 150.000 de euro pe an și un staff de 6 persoane, care ar fi costat 50.000 de euro. Becali a refuzat să plătească atâția oameni și negocierile au căzut.

„Tu vrei să faci performanţă, dar n-ai da 50.000 de euro pe lună ca să aduci un antrenor, staff şi tot ce trebuie. Vii şi ne spui: «Domnule, acum văd că trebuie ca managerul, bucătarul, fizioterapeutul și doctorul să fie o echipă».

Mangia venea cu o echipă, dar trebuia ca Gigi să plătească. Dar nu banii au fost problema, ci ceva extra. Dacă ar fi venit pe banii pe care i-ar fi oferit Becali, era totul bine. În momentul în care cere 50.000 de euro pe lună pentru tot staff-ul, hopa!, deja nu se mai poate.

Oricum, Becali o caută cu lumânarea. Ține lumânarea în mână şi face tot posibilul ca să nu se califice în grupele Europa League, deși are cea mai mare şansă din ultimii ani. Caută cu lumânarea să nu se califice”, a spus Panduru la Telekom Sport.

Te-ar putea interesa și: