Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali a început curățenia la FCSB. Care sunt fotbaliștii care plecă în vară
Gigi Becali a început curățenia la FCSB. Care sunt fotbaliștii care plecă în vară

Gigi Becali a început curățenia la FCSB. Care sunt fotbaliștii care plecă în vară

Gigi Becali a începe curățenia la FCSB. El a anunțat numele celor doi fotbaliști care vor părăsi sigur clubul roș-albastru în vară. Este vorba de Aristidis Soiledis (30 de ani) și Alexandru Stan (32).

Gigi Becali a început curățenia la FCSB. FCSB ocupă prima poziție fiind deja în play-off. Numai că la parcursul bun al trupei roș-albastre nu au contribuit toți fotbaliștii din lot. Fundașul stânga grec Aristidis Soiledis are doar un meci de campionat în acest sezon, înfrângerea de la Iași, 2-5 cu Poli, în timp ce Alexandru Stan, care joacă pe aceeași poziție cu Soiledis, nu a mai evoluat de mai bine de un an și jumătate.

Ambii apărători laterali mai au contract cu FCSB până la finalul sezonului, iar Becali nu intenționează în acest moment să le prelungească înțelegerile. În afara celor doi, niciun alt jucător nu va părăsi echipa, susține latifundiarul din Pipera.

„Soiledis şi Stan pleacă. Atât. În rest, nu am nicio treabă. Ce treabă am eu cu Panţiru? Sper să îşi revină. Nu mă gândesc acum la plecare de jucători. Singurul lucru este numai campionat şi atât. Nu se discută nimic altceva. Nici sosiri, nici veniri”, a spus Becali pentru as.ro.

Alexandru Stan ia luanar 10.000 de euro doar pentru antrenamente

Alexandru Stan încă se află la FCSB și încasează lunar salariul de 10.000 de euro doar pentru antrenamente individuale. De jucat, nu a mai jucat în niciun meci de mai bine de un an și jumătate. Experimentat și polivalent, fundaș bun pentru ambele laturi ale defensivei, Alex a început direct ca titular la FCSB în 2018, apoi s-a accidentat serios la genunchi.

Gigi nu a avut răbdare să-i permită o recuperare „ca la carte” și a forțat utilizarea lui într-un meci cu Alașkert, în Europa League. Antrenorul de atunci, Bogdan Andone, insistase că jucătorul nu era capabil să evolueze la acea vreme. Patronul l-a titularizat oricum și a urmat o nouă accidentare gravă a apărătorului. Clubul nu a mai așteptat deloc recuperarea lui, l-a scos din lot și nu a vrut să mai audă de el.

Becali s-a enervat și mai tare la începutul pandemiei, atunci când aproape toți fotbaliștii fuseseră de acord să semneze pentru reducerea salariilor. Stan a refuzat, și-a păstrat venitul de 10.000 de euro lunar. O sumă pe care continuă s-o încaseze. Va mai avea salariul acesta până la 30 iunie 2021, atunci când contractul lui cu FCSB o să expire.

Soiledis nu duce lipsă de oferte

Soiledis nu a mai jucat la FCSB din septembrie, dar nu duce lipsă de ofertă. Grecul este ademenit de o echipă din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite cu un salariu important, de 350.000 de euro pe an.

În cei aproape doi ani petrecuți la FCSB, Soiledis a adunat 22 de meciuri, reușind să înscrie un gol. În acest sezon a fost trecut pe linie moartă de Gigi Becali, pe poziția sa fiind preferat mai întâi Ionuț Panțîru, ulterior Risto Radunovic, scrie gsp.ro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: