Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali a făcut show total. A aruncat bomba în direct. „Puteți să mă împușcați”
Gigi Becali a făcut show total. A aruncat bomba în direct. „Puteți să mă împușcați”

Gigi Becali a făcut show total. A aruncat bomba în direct. „Puteți să mă împușcați”

Gigi Becali este foc și pară din cauza situației sanitare din echipa finanțată de el. Edi Iordănescu și o parte din staff-ul acestuia au fost confirmați cu COVID-19, apoi au urmat și o parte din jucători. Joi seara, latifundiarul din Pipera mai vine cu o veste bombă: Codrea a venit de la echipa naționalei infectat.

FCSB primește încă o lovitură, pe care o face publică chiar finanțatorul echipei de fotbal. Gigi Becali susține că regulile actuale din fotbal nu sunt corecte. Jucătorii trebuie testați pentru COVID-19 înainte de a intrat pe teren, nu să se țină cont de certificatul verde. Dacă miercuri latifundiarul amenința cu plângeri penale în această privință, joi face noi declarații cu privire la starea jucătorilor săi. Edi Iordănescu, întreg staff-ul și o parte din jucătorii roși-albaștri au fost depistați pozitiv cu SARS-Cov-2, iar la antrenamentul de astăzi au fost prezenți doar 10 jucători de la echipa principală, plus patru juniori.

În declarațiile făcute pentru cei de la Digisport, Gigi Becali susține că el nu obligă pe nimeni să se vaccineze și nici nu dă sfaturi în această privință. În ceea ce privește strict propria persoană, finanțatorul FCSB preferă să moară, în loc să îi fie administrat vaccinul.

„Eu nu sunt stăpân de sclavi. Eu nu i-am obligat, fiecare face ce vrea, chiar și familia mea, să se vaccineze. Dar ei mi-au cerut părerea. Decât să fac vaccin, mai bine mor și gata. Și vă spun și vouă. Am spus că decât să mă vaccinez, mai bine glonț, și eu le-am spus de ce.

Oamenii fac ce vor. Nu există nicăieri că te obligă cineva să bagi o substanță în tine. Ei, jucătorii, să facă ce vor. Eu, de exemplu, puteți să mă întrebați pe mine. Puteți să mă împușcați și nu fac vaccin”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Andrei Codrea a fost și el depistat pozitiv COVID-19

Având echipa destul de avariată, Gigi Becali mai primește o nouă lovitură. Andrei Codrea, întors de la naționala României, este și el infectat cu coronavirus. Fotbalistul de 22 de ani nu va intra nici el pe teren la meciul cu Mioveni, fiind plasat în carantină. Situația din echipa roș-albastră este una destul de precară, iar dacă unul dintre jucători va deveni indisponibil, FCSB nu va putea să se prezinte la meciul cu CS Mioveni de sâmbătă, 16 octombrie,

„Cordea a venit de la echipa națională, e pozitiv. A făcut test și e pozitiv. Dacă cei ce au vaccin nu sunt testați și moare pe teren de COVID-19, cine răspunde?”, a mai declarat Gigi Becali la Digisport.