Gică Popescu despre crudul adevăr. Câte stadioane vor fi gata pentru Euro 2020

Gică Popescu despre crudul adevăr. Câte stadioane vor fi gata pentru Euro 2020 Gică Popescu. Sursa foto: Agerpres

Consilierul primului ministru, fostul internațional Gică Popescu, a vorbit, din nou, despre cele trei stadioane care vor fi construite pentru Campionatul European din 2020.  El spune că două dintre arenele pe care se vor pregăti Olanda, Austria și Ucraina vor fi gata la timp pentru turneul final.

Dacă se va califica la Campionatul European, România va juca două meciuri la București, pe Arena Națională, cu Austria (14 iunie, ora 18:00), respectiv Ucraina (18 iunie, ora 15:00). Partida cu Olanda se va disputa pe Amsterdam Arena pe 22 iunie, de la ora 18:00.

„Eu de abia aștept să se termine Campionatul European să nu mai aud întrebarea despre starea stadioanelor. E important să le terminăm pe cele pe care le-am început, pentru că lucrul acesta ne dă o imagine bună în fața celor de la UEFA, însă nu sunt obligatorii pentru o bună organizare a Campionatului European.

Eu cred că vom avea două stadioane gata, stadioane de antrenament. Pentru că cele 4 meciuri se vor juca numai pe Național Arena. Celelalte trei, din care vor fi terminate două, vor fi folosite pentru antrenament. Dar noi nu facem stadioane pentru două săptămâni cât va dura Campionatul European”, a spus Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cazul în care va trece de Islanda, România va juca în finala barajului, tot în deplasare, cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria.