Evenimentul Zilei > Sport > Gică Hagi vrea să fie întrecut în performanțe! Naționala are jucători de top, iar viitorul arată bine
Gică Hagi vrea să fie întrecut în performanțe! Naționala are jucători de top, iar viitorul arată bine

Gică Hagi vrea să fie întrecut în performanțe! Naționala are jucători de top, iar viitorul arată bine

Naționala României a fost blamată după ratarea calificărilor la CM 2022, însă Gică Hagi are încredere în fotbaliști. Legenda fotbalului românesc susține că el cunoaște mai bine ca orice jucătorii din ultimii 12 ani și viitorul va fi unul strălucit. Hagi își dorește ca performanțele generației de aur de la Mondialul din America să fie depășite de elevii săi.

Naționala României a rămas fără antrenor după ratarea calificărilor la CM 2022, Mirel Rădoi luând decizia de a pleca după expirarea contractului. Federația Română de Fotbal (FRF) trebuie să caute acum un înlocuitor și au fost multe propuneri din partea unor nume sonore din lumea fotbalului. Printre aceste propuneri se află și Gică Hagi, unul dintre jucătorii generației și aur. El a refuzat din start orice colaborare cu naționala, însă a venit cu un mesaj încurajator pentru toți românii. Viitorul sună bine.

Hagi susține că este implicat într-un proiect pe termen lung și nu își poate lua încă o responsabilitate în plus, dar este convins că oricine va aveni la națională, va avea cu siguranță parte de victorii în anii viitori. Într-un discurs motivațional pentru toți suporterii, legenda fotbalului românesc susține că el este cel care îi cunoaște cel mai bine pe jucătorii din ultimii 12 ani. A fost alături de ei de când erau novici în această lume și le-a văzut evoluția.

Anul 2026 va fi unul plin de reușite pe plan sportiv, susține Gică Hagi. El este optimist și tinde să se ducă mai departe, declarând că echipa Națională va avea șansă să depășească generația de aur și victoria lor de la Mondialul din America.

Gică Hagi discurs motivațional pentru Naționala României

”Cunoaște cineva mai bine decât mine jucătorii din ultimii 12 ani din România? Păi, îi știu de la 10-12 ani. Eu le-am dat titlurile la copii, eu eram acolo cu ei și-i vedeam cum joacă. În acești 12 ani, i-am selectat. Îi știu!

Chiar cunosc fotbalul românesc cel mai bine. Am muncit aproape zi de zi pentru a selecta, pentru a forma, pentru a da jucători în fotbalul cel mai mare și uite că au ajuns. Vreți, nu vreți, vor ieși la iveală, nu pot fi alții. Au crescut și o să ne reprezinte.

Veți vedea că în 2026, dați-mi voie să fiu optimist, cu dramul ăsta de încredere pe care-l am, vor face o performanță mai bună ca a noastră, adică la Mondialul din America. Cu proiectul despre care vorbeam. Trebuie să ne depășească, asta trebuie să le spunem!

Va fi un grup mare, vor concura între ei și vor rămâne cei mai buni. În 2026, vor avea 25, 26, 27 de ani, cei mai în vârstă, iar ceilalți 21, 22, și cu talentul pe care-l au, eu zic că pot să ne depășească”, a spus Gică Hagi, la emisiunea DigiSport Special.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.