Evenimentul Zilei > Social > GHEORGHE ZAMFIR, alături de tenorul ANDREA BOCELLI în două mari concerte, la BUCUREŞTI şi CLUJ
GHEORGHE ZAMFIR, alături de tenorul ANDREA BOCELLI în două mari concerte, la BUCUREŞTI şi CLUJ

GHEORGHE ZAMFIR, alături de tenorul ANDREA BOCELLI în două mari concerte, la BUCUREŞTI şi CLUJ

Gheorge Zamfir va cânta alături de tenorul Andrea Bocelli în cele două concerte pe care marii artişti le susţin joi şi duminică în Bucureşti şi Cluj.

Tenorul Andrea Boceli nu va cânta singur în cele două concerte pe care le susţine la Bucureşti şi Cluj, ci alături de marele nostru naist Gheorghe Zamfir și de copilul-minune al pianului, Fabiani Prcsina. Ei vor fi acompaniaţi de Orchestra și Corul Operei Naționale București și de Orchestra și Corul Operei Naționale din Cluj-Napoca, marile ansambluri muzicale din cele două oraşe cuprinzând peste 70 de instrumentiști și 60 de coriști.

Cei doi mari artişti vor cânta în duet la Bucureşti, Piața Constituției, și la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, în zilele de joi, 23 iunie, și duminică, 25 iunie, informează organizatorii, într-un comunicat transmis de AGERPRES.

Spectatorilor le mai este pregătită o surpriză: un moment artistic de dans, sub conducerea, în ambele concerte, a coregrafului Mihai Petre, echipa de dansatori fiind formată din Paolo Campigotto și Alina Petre, artişti recunoscuţi, beneficiind de bogate palmaresuri naţionale şi internaţionale, ambii fiind multipli campioni ai României la diverse competiţii, conform agerpres.ro.