Semnată Dr. Gheorghe Funar, broșura cu pricina, cu tot cu autograful autorului, a ajuns și pe biroul lui Bogdan Crețu, director al Institutului de Filologie Română „A. Philippide” şi conferențiar doctor la Catedra de Literatură română din cadrul Facultăţii de Litere, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, care, impresionat de gestul lui Funar, a postat următorul text pe un cont de socializare:

„Abia azi, când mi-a ajuns broșura lui Gheorghe Funar (cu autograf, ca de la patriot la patriot…), am avut revelația că noi, de fapt, nici nu suntem români, ci geți!!!! Fireste, încă mai cuget la o întrebare din broșură: «Se știe că, în Sfintele Evanghelii după Matei, Marcu, Luca și Ioan, Fiul lui Dumnezeu a spus că este Fiul Omului. Este o coincidență sau o legătură între Fiul Omului din Geția, Fiul Omului din Evanghelii si Vârful Omu din Munții Bucegi, cu acest străvechi nume din vremea Poporului Primordial al Geților? A confirmat Iisus Hristos un Adevăr necunoscut, încă, creștinilor?»

Nu mă abțin să nu vă împărtășesc din provocările abisale ale domnului «dr.», încheie Bogdan Crețu, atașând câteva pagini din broșura cu pricina.

Spicuim, mai jos, câteva rânduri edificatoatre din lucrarea dr. Gheorghe Funar:

„Ați realizat sau nu că nu mai poate fi ascuns Adevărul referitor la Geția, Țara Primordială pe Pământ, precum și la Poporul Get, Poporul Primordial pe Pământ, din care se trage Poporul Român din Grădina Maicii Domnului?”

Alte două chestiuni evidențiate de Dr. Gheorghe Funar:

„Ați aflat sau nu că acțiunile de falsificare a Istoriei Poporului Român, Istoriei Limbii Române și a Dicționarelor Explicative al Limbii Române au fost patronate de regii evrei ai României (Carol I, cu patru clase și fără să cunoască Limba Română; Ferdinand I, fără școală; Carol al II-lea, cu bacalaureat( care au fost președinți de onoare ai Academiei Române?”

„Ați conștientizat sau nu că Istoria Poporului Primordial al Geților și a Poporului Român a fost falsificată, în ultimii 150 de ani, cu bună știință pentru a satisface interesele unor forțe oculte străine?”.

Broșurica Dr Gheorghe Funar continuă, sub forma unor astfel de întrebări, prezentarea „adevărurilor ascunse” ale istoriei noastre multimilenare. Dacă aveți curiozitatea să aflați câte ceva despre ele, consultați documentele din corpul articolului.